Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #100288 üzenetére
Miért is nem tarolhatnam? Akár név nélkül, csak telefonaszammal? Ha én magánszemélyként keresek, elmentek 10 számot, amiből 2 nem vette fel, akkor már milyen bűnös ember vagyok? Bocs most nem tudom elolvasni hogy mire hivatkoztal, de valami ilyesminek tűnik. Ez meg már hc szorszalhasogatas lenne, perelj minden ingatlanost, biztositost, bankot stb
Az hogy miért hív, az az ő döntése, azokat kérdezd akik majd felhivnak ennek ellenére. A másik, nézz szét, hány olyan hirdetés van, ahová nincs meg odairva....
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #100290 üzenetére
Ha ennyire személyes adatnak érzed a telefonszámod egy ingatlan hirdetésnél, csak jelezném, hogy nem vagy köteles megadni, akkor üzenetben érnek el Szüntessük be a telefonszámokat akár használtautón is, nehogy a nepperek hívjanak. Akár itt PH!-n is, főleg ha megadtad az adatlapodon, és felhívnak egy hirdetésedre.
Másrészt azzal hogy tárolják, "téged véd" a cég, hogy a többi kolléga valószínűleg már nem fog felhívni, aki azon a környéken dolgozik.
Igen, perelhetsz nyugodtan minden olyan céget, személyt, aki hideghívásból dolgozik.Hogy miért hívok, és szeretek olyanokat hívni, akiknek már megvan a hirdetésük egy ideje? Szerintem egyértelmű. Van tapasztalata, sokan úgy indulnak neki az ingatlan eladásának, hogy saját maguk szeretnék hirdetni egy darabig, ha nem megy utána kérnek ingatlanos segítséget. Sok olyan ember van, akinek az életében ez az első ingatlan adásvétel, de szeretnék egyedül csinálni. Fingja nincs az egész menetéről, hogyanjáról. Sokszor szerződés nélkül megyek ki, beszélgetünk egy kellemes 1-1,5 órát, majd 1 hónap múlva felhív, hogy szerződne. Vagy szimplán nincs ideje foglalkozni ezzel.... Itt is azt mondom hogy perelj mindenkit, hisz sok zsét lehet nyerni ilyenekkel, hajrá!
Személyeskedős részhez:
Ha nem velem van baj, akkor mi a f*szt érdekel, hogy mennyit keresek havonta (amit nem említettem meg itt soha), milyen munkahelyeim voltak (te is tudod hogy ezek gyakornoki melók voltak, míg nem lett meg a diplomám, és btw te személyesen mondtad hogy jó helyek, cv-ben jól mutatnak majd) [banki front office? HQ-ban, nagyvállalati/önkormányzati részen? Úgy hogy BKK vezérigazgatóval kvzgattam, "pár millás" bevételt intéztem a banknak, mindezt gyakornokként?] Persze, tudom hogy az összes jogászdrnagyságos a király arc, főleg te, hogy közel a 30as éveidhez sikerült elvégezni teljesen. És akkor mivan ha nekem nem jött be a rabszolga munka? -
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #100298 üzenetére
Hm egy egész iparág várja a megváltó tanácsod, hogy a "klasszikus farmingolások" helyett milyen tuti módszer van a mai világban ügyfelet szerezni.
Mennyit adtam el? Hát havi lebontásban tudok beszámolni, van olyan amin vételi ajánlat van, és csak a letét befizetése hiányzik, ha számoljuk az ilyeneket is, akkor úgy ~havi 1,30-1,40 ingatlannál tartok jelenleg.
Megpróbálhatsz megsérteni, hogy milyen pozícióim voltak eddig, de mivel pontosan ismered a teljes sztorit, ezért nem csak invalid, de nem is elegáns ezzel jönni
Nem is vitáztam veled, ahogy látod, annyit írtam hogy perelj ilyeneket nyugodtan, vagy indíts eljárást, vagy amit akarsz.
Tehát egy egész országot, sok nagy céget lefedő hibára te sikeresen rávilágítasz, az nem jelent neked szakmai elismerést?
Hideget hívni sokkal jobb, mint kvzni a BKK igazgatóval. Sokkal másabbak az emberek, tanulhatok tőlük, és nem csak sablonos beszélgetések vannak.
Igen, rabszolga munka. Ha órára vetítve nézzük, ez is az. Csak itt nem vagyok köteles minden nap ugyan abban az időben megjelenni, van időm az új tanulmányomra, projektreimre. Ha nem 8-ra megyek be, csak 11-re, vagy nem is megyek be, senkit nem zavar, és nem vagyok köteles jelenteni senkinek se, hogy ma home office lesz Nem monoton.
Ebben a topikban pedig szerintem mindenki mindenhez IS ért.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #100301 üzenetére
Vaó, grat, gondolom munkaszerződésedben sincs megszabva, ugye? - munkaidőkerettel - köszönöm
Hiába csavarod ezt a részét, te is tudod nagyon jól, hogy mi az a multis kultúra, mit jelent a blue collar worker kifejezés...Megnyugtatlak hogy minden hálózatnak van hasonló, csak nem ugyan akkora. Sőt, a magánzóknak is tuti van valami saját kis adatbázisuk. Ezért is írtam, hogy hajrá, irány a rávilágítás.
Igen, grat, az, hogy van 1-2 ember aki rendszeresen HO-zhat, az már mindenki ugye? A topicból is mindenki heti szinten HO-zhat 1 napot legalább. Komolyan nevetséges irányba mész el, hiába Jollyzol itt...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #100303 üzenetére
Hogy etessem még az egód, válaszolok pár kérdésre aztán "teljesen felesleges lenne a jövőben bármilyen kommunikáció Veled."
"milyen időintervallumban nyomod a hideghívásokat?Hánytól hány óráig?"
Hm, valamikor délelőtt, valamikor délután, valamikor egyáltalán nem.Pont nem izgat, hogy valakinek van munkaszerződése, vagy nincs. Nem arról a környezetről beszélünk, ahol nem szokott az embereknek lenni.
Senki sem "vagizott" hogy HO-ja van, csak leírtam, hogy én én munkaidőm sokkal sokkal rugalmasabb.
#noroxaáj
Tim82
elnézést hogy tévedtem...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz MrSealRD #100306 üzenetére
Neked is a lényeget sikerült kiemelned végig
Pont az volt a fő lényeg hogy magánszemély vagyok e vagy se
Nem védtem a hideg hívást, sőt, ha olvasnál is, akkor láthatnád hogy nem nagyon hívok hideget
Sőt, hencegek még, az irodában is azt csinálok amit akarokFingod nincs hogy én hogy dolgozok, nekem mi a véleményem a szakmáról, de biztos így van ahogy mondod, sőt én hiányolom a szegény embereket lehúzom sztorikat is...
-
GabN73
addikt
válasz MrSealRD #100318 üzenetére
A lényeg, hogy leírtam hogy hogyan lehet ügyfelet találni, majd erre jött a válasz, hogy elméletileg erre a cégeknek nem lenne joguk. Annyit írtam a magánszemélyes részhez, hogy bárki megnézheti a számod, ahol megadod, legyen másfajta hirdetés, nem csak ingatlanos. Itt Saint pontosított, hogy magára az adatbázisba való bevitel a fő probléma, ez pedig már ahogy említettem nem az én jogköröm, ha ez ilyen nagy jogi lyukat képez, akkor tegyen ellene valamit. Ugyan úgy egy nepper is csak csinál valamiféle "adatbázist" (legyen ez egy egyszerű excel tábla) magának, ahová el tudja menteni a hirdetés linkjét (akár telefonszám nélkül), esetleg dátum szerinti árat. Szóval hosszú a lista, ha sikeresen zárná ezeket, elég jó hírnevet szerezhetne magának, nem?
Olvasni kéne a szokásos bebüfik helyett, talán menni fog ...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz bandus #100506 üzenetére
Albiban nem nagyon utazok, több a macera vele, mint egy eladással
Ismerősnek lesz kész most 2 panel, a Pillangó lakóparkban. Az egyik garzon, a másik 1,5-2 szobás, 100-120/130-as áron, bútorokat is választhatsz bele ha sokáig bérelnéd.
De gondolom te nem az a paneles típus vagyQru
+1[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Lapjával húz, élivel kormányoz!
-avagy ma is otthon felejtettem a csónakom.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #100605 üzenetére
Jobb helyeken már inkább 800-900-1000 a bruttó/óra, utóbbi inkább alkalmi, hostess munkák, vagy programozói általában. Annyi, hogy csak 16% jön le.
Mind-Diák, Universitas, euDiákok jó cucc.Ha nyárra keresel, és megy az inglis, akkor én tuti hogy mennék ki amcsiba táboroztatni. Sok ismerős kiment, nagyon élvezték, még zsét is hoztak haza. Utolsó hetet már nem is kell kb lemelózni, sokan New Yorkba utaznak repcsi indulás előtt pár nappal/járják az országot kicsit. Nagyon sajnálom hogy anno én itthoni melót választottam, és erasmus helyett is csak melóztam
-
GabN73
addikt
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy csoportos facebook beszélgetés üzeneteit csak ritkán kapja meg, azt is csak ömlesztve? A képeket látom szöveg viszont csak időközönként jön. Nem vagyok letiltva sehol, se böngészőben, se gépes appon nem látok semmit napokig... Aztán egyszer csak ott terem 2500 üzenet...
-
GabN73
addikt
válasz werszomjas #100884 üzenetére
Mire legyen panorámás?
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #100910 üzenetére
Privát vagy magán kollégium néven futnak. A komolyabbakhoz kell hallgatói jogviszony általában.
Opció 2: van nem hivatalos is (nagy lakás/ház sok szobával erre a célra kialakítva). Valószínűleg nem tudod bejelenteni magad, és kézbe megy a zsé. Olyanok amit gzbotii linkelt. (kinézetre)
Pozitívum: olcsó, jó társaságba kerülhetsz.
Negatívum: el kell viselned mások apró f*szásgait, lehet nem jössz ki mindenkivel, mások után kell takarítanod, lehet hogy nem jó társaságba kerülsz.
Én is ilyenben lakom már közel 1 éve. -
GabN73
addikt
válasz lorcsi #100945 üzenetére
Volt egy lakótársunk, aki rászokott a drogokra és keményen tolta, tőle elbúcsúztunk, ő egy napszemcsit behúzott.
Többiekkel nincs gond, "idősebb" réteg vagyunk már, mindenki dolgozik.
Nincs hűtő zsákmányolás, általában ha valami meg fog romlani felajánljuk a másiknak, hátha kell neki. Polcok fel vannak osztva, az alapján mindenki tudja hogy mi az övé. (Jobb helyeken szobánként van kis hűtő. )Nem egy átjáróház, amikor én költöztem be, akkor mentek el ketten, a fent említett úriember pedig a saját hülyesége miatt távozott. ~2 hónapja nem jött senki a helyére, most fog egy új srác beköltözni hónap közepén.
-
GabN73
addikt
válasz föccer #100979 üzenetére
6. ker miért felejtős? 8. ker Hungáriánál lévő része tök okés? (Hidegkúti stadionnál lévő rész?) Hős utca meg ilyenek tök okés? (Nem a Palotanegyedre gondoltál inkább?)
Albérlet szempontjából a 14. ker részei szerintem tök okésak, főleg a Pillangó utca és környéke (lehet hogy nem a legszebb) -
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz gzbotii #101322 üzenetére
Papír legyen róla, az se gond ha a 2 ott lakó le is tanúzza.
Kaució ugye visszajár amikor költözöl el (feltéve ha minden olyan állapotban van ahogy ott hagytad), aztán ha meg azt mondja hogy milyen kaució, te nem adtál neki semmit, akkor mit csinálsz?
Még ha be se tudod jelenteni magad akkor is legyen.
-
GabN73
addikt
válasz DrojDtroll #101337 üzenetére
Nemá' hogy ~fél órát gyalogoltál
-
GabN73
addikt
válasz [Prolixus] #101444 üzenetére
9. kerületet kb a Tahly Kálmán-Lehossék utcáig vállalnám, ha esténként gyalogolnál.
A Mester utca dunai oldala okés (a Haller ezen része is vállalható még)
Onnan viszont nem érsz be fél óra alatt, olyan ~45 percet rá kell szánni. +2-3 átszállás is kell, az egyik az Orczy térnél lenne ...
18. kerület okés hely, viszont a világ végén van. Nem tudom hogy hány éves vagy, járnál e szórakozni, de az éjszakai járkálás nem biztos hogy tetszeni fogAce owner
Mi a baj azzal a környékkel? -
GabN73
addikt
Keresem Jaksity György:A pénz könnyelmű természete című könyvet, ha valakinek megvan és megválna tőle szóljon
-
GabN73
addikt
Igazából ez lenne az (a rövidített, átdolgozott változat), de mind a kettő "jelenleg nem rendelhető"
-
GabN73
addikt
Megidézlek DeFranco!
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #101666 üzenetére
Tőlem meg lehet venni F.E.A.R Collection-t (1800 Huf) meg Endless Space Collection-t (1000 Huf)
DeFranco
Időközben megtaláltuk amit kerestünk, csak egy táblázat kellett volna -
GabN73
addikt
válasz Fandango #101757 üzenetére
Még nincs teljesen kész, kalapálnak, flexelnek még, amit lehet hallani.
A víz jól néz ki, viszont nem nagyon van fa/árnyék a parton, így kénytelen vagy bérelni valami árnyékoló alkalmatosságot (nem Faraday kalitkára gondolok)
Kaja a lángos-hekk-palacsintánál több van, viszont nem olcsó.
A zene még kicsit furi, egyik helyen ment a rock, másik helyről meg a tuc tuc, de ezen már dolgoznak.Jah, és nem tudsz a bejáratig menni kocsival, 5-10p sétával számolj.
föccer
Boldogat! -
GabN73
addikt
De jó ez a reggeli eső
-
GabN73
addikt
Amikor nem tudod hogy 9-re vagy 11-re van időpontod a masszőrhöz...
-
GabN73
addikt
Na de hová tűntek a TF-es posztok?
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #102237 üzenetére
MDV-106 vihető
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #102241 üzenetére
Hogy mennek mostanság, nem nagyon látok fb-n eladót
-
GabN73
addikt
Ciril betűk tanulására valakinek van jó ötlete?
Magamtól, autodidakta módon, ebook, sima könyv jöhet. -
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #102362 üzenetére
Jöhet
Tomaaasz
A játékban eltöltött küzel 1600 óra után a suka blyat és a cyka blyatig jutottam. Illetve a rush b idinahui-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest