Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Egy-két debil hiányzik csak, pl. Melee vagy bladed weapon kill (több most nem jut eszembe, talán ezen kívül van még 1-2). Nomeg a Master Gee x15. Nem tudom bugos-e még.
#7207 TESCO-Zsömle : Persze.
Elég sokat olvastam gearbox fórumot, ott vannak ilyen állatok (én nem tartozom közéjük). Még a Prestige szinteket is megcsináták. Én nem nagyon foglalkozom vele, mert egy idő után pofátlanság, hogy mennyi munkáért ad 0,1% pluszt valamihez. Ezt is lehetett volna jobban megoldani imo.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég sokat olvastam gearbox fórumot, ott vannak ilyen állatok (én nem tartozom közéjük). Még a Prestige szinteket is megcsináták. Én nem nagyon foglalkozom vele, mert egy idő után pofátlanság, hogy mennyi munkáért ad 0,1% pluszt valamihez. Ezt is lehetett volna jobban megoldani imo.