Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Nem gondoltam, hogy letörlik, de legközelebb, ha találok, egyből mentem is. egyébként meg ez az a video, és nekem meg tecccik.... a Tediore fegyó és meg jól is néz ki, az is igaz, hogy a játékról még messzemenő következtetéseket eme videó alapján nem lehet levonni, de azért ez is már valami, nem? de. vagy még se? igen.

amúgy meg amit meg olvasok meg látok az eléggé bíztató_ még nagyobb bejárható pálya, új karakterek, új fegyverek, végre történet is lesz, szóval jól kinéz a dolog. szerintem. Ja! azt meg majd nem elfelejtettem, hogy a fegyverek is meg a harci jármű is fejleszthető lesz az eridiummal. vagy mivel. de naaaaaagyon sokat kell még várni, na ez a baj....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest