Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tome.jr

addikt

válasz ollie #1193 üzenetére

olyan, mint az első rész

Szerintem ez nem igaz. Nekem pont az volt először a bajom vele, hogy teljesen más az alaphangulata. Ez lehet, hogy részben a színek miatt van, itt már nem pasztell színekkel dolgoztak, hanem minden sokkal élettelibb és látványosabb. A PhysX miatt meg aztán tényleg sokkal durvábbak az elemental effektek, robbanások. Egyébként aki PhysX (medium/high) nélkül tolja az nagyon sokat veszít a látványvilágból, ha teheti próbálja ki.

Még mindig nem tudok róla teljes képet alkotni. Kb lvl 10 után kezdett számomra érdekes lenni. Addig kifejezetten nem tetszett, gyengék voltak a fegyverek, állandóan leöltek a nálam alcsonyabb szintű ellenfelek. A havas táj is teljesen idegen volt. Persze az első részben ott volt az Eridian Promontory, az tetszett is de ez teljesen más. Mikor átértem a Dust mapra ott éreztem először az igazi border feelinget, olyan mint Dahl Headland, csak iszonyatosan felturbózva.

A színes látványvilágot szokni kell, a hangok nagyon jók, a harcok élvezetesebbek, jó az AI, nem egyhelyben állnak, hanem futkorásznak, bukfenceznek, elbújnak, ugranak stb. Először éppen idegesítő volt, hogy a kis sebzésű fegyóval még eltaláni sem lehetett őket.

Most viszont már vannak egész fasza fegyvereim (tüzes sniper 6,5x fire rate), ezekkel mindenkit leszedek.

Több pálya/küldetés is sajnos úgy van felépítve mint a már említett Eridian Promontory, kicsit cső fps érzés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés