Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Egyáltalán nincs gond nagy általánosságban a játékkal. Egész egyszerűen néhány rész indokolatlanul frusztráló, mintha nem csináltak volna mást csak megnövelték a szörnyek statjait abba nem gondolva, hogy abból egyet vagy egy sereget milyen idegesítő/még így is könnyű leölni, pl a rabid stalker vagy az a tüzes csápos valami badass verziója már egy tvhm módban is szörnyű, míg egy wilhelm leverése gyerekjáték volt.
Az pedig külön vicces, hogy zero esetén nem találtam egy értelmes snipert, mind olyan volt, ami alig sebez többet egy pisztolynál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest