Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ha, és ha és ha.
Nekem azért inkább az volt a benyomásom, hogy a Gunzival a képernyő közepe többnyire "tiszta", Kriegnél viszont még az is tiszta véres-maszatos lesz.
Az sem segyít ugye, hogy általában Krieg-gel point blank range-ben tartózkodsz, bent a sűrűjében. Nem azt mondom, hogy sokszor teljesen vakon kell csápolni, de engem mindenesetre nagyon sokszor zavartak a "látási körülmények", amikor próbáltam a karaktert. Kár, mert neki a legviccesebbek a beszólásai pedig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem azért inkább az volt a benyomásom, hogy a Gunzival a képernyő közepe többnyire "tiszta", Kriegnél viszont még az is tiszta véres-maszatos lesz.