- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Miután annyiszor játszottam az új kiadással, kipróbáltam a régit. Kicsit mintha könnyebb lenne, és a fegyvermenű is logikusabb. Viszont nálam csak 60 fps-el fut, nehezebb célozni, mint az újjal.
-
MasTer
tag
Nekem mindig Roland volt a kedvencem, most is azzal játszom újra sokadszorra a Bl1-et. Géppuska és gépkarabély kombóval szoktam nyomulni, a karabély távolra, a géppuska közelre. Mindig single player. Mintha csak az első rész adna bónuszokat a gyakran használt fegyvertípusra, ezért a többi fegyvert hanyagolni is szoktam. A kettes nem tetszett, viszont nekem bejött a hármas, azzal is játszom hetente egy kicsit, szigorúan single

-
MasTer
tag
válasz
Dendytv
üzenetére
A Bolderlands egy looter-shooter, vagyis egy olyan fps, ahol rengeteg típusú felvehető tárgyat dob a játék. Egyike az első fps-eknek, ahol megjelentek az rpg elemek is (4 különböző képességű karakter, szintlépés, karakterfejlődés, képességfa, mellékküldetések stb). Kicsit az első Diablóra (csak ezzel játszottam) emlékeztet a mechanika, csak fps-ben. A lehetőségek tényleg lenyűgözőek, van rengeteg fegyvertípus, amiknek több különböző paramétere (sebzés, tárkapacitás, tűzgyorsaság, tárcsere-idő, pontosság stb) van, ezeken felül lehetnek elemental típusú sebzések (sav, tűz, robbanás, elektromos villám) is a fegyvereknek. Mindegyik karakternek van egyedi képessége is, amit jól lehet használni a harcban. Van történet is, elég nagy a világ, meg az egyes pályák is, lehet bolyongani, felfedezni. Van coop mód is, akikkel eddig játszottam (random emberek), mind segítőkészek voltak, a játék egyszerűen olyan, hogy segítesz a másiknak. Nekem nagyon tetszik az első rész és a harmadik is, a második nem.
-
MasTer
tag
A turret valóban figyelemelterelésre jó csak, de arra nagyon, ha sok vagy erős ellenfeled van. 50+ szint felett viszont az összes jó tulajdonságát meg lehet szerezni. Az ellenfelek megölése után járó armor visszatöltés, tűzgyorsaság növekedése, healing visszatöltés nagyon vonzóvá teszi, csak győzzed lőszerrel. Ebben segítenek az ammo regeneration modok, esetleg plussz magazine size-al. A képi világ lehetne valamivel színesebb, de hát ez egy porlepte bolygó, még a növények sem annyira zöldek. Mivel nagy nyitott terekben játszódik a játék (meg barlangokban) szerintem korlátozott volt a játéktér beépítési lehetősége hardveres megfelelés miatt és esetleg az engine korlátai miatt. Emiatt is lehet ennyire kopár.
-
MasTer
tag
válasz
Wolteri
üzenetére
Kicsit élesebb textúrák és ikonok, felújított, a későbbi részekre jobban hasonlító fegyvermenü (nem is tetszik), szerintem picit agresszívebb ellenfelek, picit nehezebb játékmenet, mintha a lootboxokban jobban eltalálná a játék, hogy milyen lőszerből van hiány, több és változatosabb fegyvereket dob a játék és többféle cuccot lehet vásárolni is (páncél stb). Szerintem ennyi, de még nagyon az elején járok. Ja, és kijelzi a játék, hogy milyen messze vagy az adott küldetéstől méterben (ami szerintem kissé gagyi, de persze érdekes is egyben).
-
MasTer
tag
Bocsánat, agresszív ellenfeleket akartam írni, nem okosokat. A lost cave nekem nem barát, túl sok és erős skag van benne. Szeretem magasabb szinten megoldani azt a pályát, még úgy is folyton vissza kell mennem lőszert venni. Sledge meg az esetek felében szokott sikerülni elsőre, néha inkább újrakezdem a pályát. Öreg vagyok én már ehhez... Egyébként én csak Rolanddal játszom, a géppuskák miatt

-
MasTer
tag
Most járok Sledge pályáján. Szerintem az ellenfelek "okosabbak" lettek, és nehezebbek is. Ezen a ponton a játék az eredetiben is nehéz volt, az újban meg nagyon vért izzadós. 15-ös szinten kezdtem a pályát, 17-es ellenfelek jönnek szembe. Természetesen a melléküldetéseket, amiket lehetett, megcsináltam, Moe and Marley, és a Chrystal cavern még várat magára, annyira nem szeretem a kihívásokat. Kiléptem, hogy lenyugtassam a kedélyeket, később persze mindenképpen folytatom majd

-
MasTer
tag
Pár pillanatra belenéztem az új verzióba. Néhány extra terepelem megjelent (ládák ott, ahol eddig nem voltak), a játékon belüli fegyvermenü átalakult (szerintem hátrányára), és eddig többféle fegyvert dobott a játék. Még nem tudom, tetszik-e. Új játékot kezdtem Rolanddal, most vettem gránátot; T. K. küldetés.
-
MasTer
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi a linket, nálam is valamiért jelentkezett a gond, de a videó alapján el tudtam indítani a játékot. Végre!
-
MasTer
tag
A menüben be tudod állítani, hogy melyik küldetést akarod megcsinálni. Itt persze csak azokat látod, amiket már elvállaltál. A küldetés színe jelzi, hogy mennyire nehéz a pillanatnyi szintedhez képest: piros-nagyon nehéz, narancs-talán sikerül, zöld-a szintednek megfelelő, szürke-triviális
. Ha elvégzel egy küldetést, akkor alapból a főszálat ajánlja fel, tehát mindenképpen nézd meg a menüt és válassz olyan küldetést, ami a szintednek megfelelő. És figyelj a Clap-trap robotra (ahogy a kolléga is jelezte), bemondja, hogy kitől tudsz új küldetéseket felvenni. -
MasTer
tag
Elég sokat játszom ezzel a játékkal még most is, talán tudok segíteni, de egy picivel több infóra lenne szükségem a "bandabázis" helyének meghatározásához. Egyébként a játék lényege a kraftolás, vagyis küldetéseket oldasz meg, amiért XP-t, fegyvert és/vagy pénzt kapsz. Sokat kell hasonlítgatni a talált fegyvereket, és ki kell választani a Te játékstílusodnak legmegfelelőbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest