- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ezek sem rossz cuccok egyébként,részemről a narancsok gyűjtése egyfajta passzió
bár van jópár különleges modell köztük,de úgy általánosságban nem feltétlen a legjobbak ezek,sőt sokszor a "különlegességük" miatt csak bizonyos helyzetekben,módokon igazán jók(gondolok itt például arra,hogy egy sniper/revolver ad a critical-ra 2-300 vagy több % sebzést,de az alapja mondjuk csak 5-600,avagy egy rakétavető rakétája 700 körülit sebez,de kilő egyszerre 3-at spirálban+robbanáskor rain-es gránáteffekt),aki mondjuk nem lő annyira pontosan/nem mérlegeli,mikor jó használni,simán megeszik egy sötétnarancs fegyóval is reggelire
ottvan pl.az általam kedvelt random effect-es Chimera önreges SMG,amit pl.már a különféle badass-oknál,olyan elleneknél,amik védettek egy vagy több káros hatás ellen,nehezebb használni,mert az elemental-os fegyók mindig gyengébbek a simáknál,az extra hatás pedig nem jön a védettség miatt elő-mondjuk én ezértis használok azért többféle fegyót is,ami elég jó,a 967-es sebésű revolverem,ami x4 tüzes,és 200% critical-os...ami végülis 3000 körüli alapsebzést ad criticalra,ha tűz nem hatna.cserébe csak 2 lövetű,és nem a leggyorsabb se a fire rate,se a töltés,na jó,mondjuk az accuracy meg 96,7,vagyis snipernek se rossz
de lassú,ha sok az ellen,megrohanják az embert,mire 2-3at leszed.de badass-ok ellen,gatlingok ellen,messziről imádom
az eridian-okat is gyűjtöttem...de abból kevés fajta van sajna eléggé,és a snipert leszámitva,meg mondjuk a shotit,ami a Destroyer-t is jól sebzi,inkább látványosság,mint hasznos,ráadásul lassitja nagyon a haladást...a pewpewpew-et használtam néha,ha kisebb emberke hostjára mentem,hogy ne fogyjon a lőszer...de a múltkor egy szenvedélyes gyűjtönek odaadtam pl.az aktuális karinál levő 11-et,ha jól emlékszem 
narancs fegyókból is szoktam adni másoknak is,ha épp olyanokkal játszok,hogy látom,gyenge a cucca/gyűjtő,és el lehet vele dumálni...végülis napi 2-3 úgyis szokott lenni.szoktam eltenni "normál" cuccokat,pajzsokat,artifact-okat is,hátha jól jönnek még majd kisebb szintűeknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár van jópár különleges modell köztük,de úgy általánosságban nem feltétlen a legjobbak ezek,sőt sokszor a "különlegességük" miatt csak bizonyos helyzetekben,módokon igazán jók(gondolok itt például arra,hogy egy sniper/revolver ad a critical-ra 2-300 vagy több % sebzést,de az alapja mondjuk csak 5-600,avagy egy rakétavető rakétája 700 körülit sebez,de kilő egyszerre 3-at spirálban+robbanáskor rain-es gránáteffekt),aki mondjuk nem lő annyira pontosan/nem mérlegeli,mikor jó használni,simán megeszik egy sötétnarancs fegyóval is reggelire
ottvan pl.az általam kedvelt random effect-es Chimera önreges SMG,amit pl.már a különféle badass-oknál,olyan elleneknél,amik védettek egy vagy több káros hatás ellen,nehezebb használni,mert az elemental-os fegyók mindig gyengébbek a simáknál,az extra hatás pedig nem jön a védettség miatt elő-mondjuk én ezértis használok azért többféle fegyót is,ami elég jó,a 967-es sebésű revolverem,ami x4 tüzes,és 200% critical-os...ami végülis 3000 körüli alapsebzést ad criticalra,ha tűz nem hatna.cserébe csak 2 lövetű,és nem a leggyorsabb se a fire rate,se a töltés,na jó,mondjuk az accuracy meg 96,7,vagyis snipernek se rossz