Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rog
addikt
nem erre gondolt szerintem. hanem csak a hattertarakat akarja a ''szerver''-en hasznalni.
''Terminal Services Architecture
Terminal Services extends the model of distributed computing by allowing PCs to operate in a server-based computing environment. With Terminal Services running on a Windows 2000-based server, all client application execution, data processing, and data storage occur on the server. Applications and user desktops are transmitted over the network and displayed via terminal emulation software. Similarly, print streams, keyboard input, and mouse clicks are also transmitted over the network between the server and the terminal emulation software. Each user logs on and sees only their individual session, which is managed transparently by the server operating system and is independent of any other client session. ''
Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Renault, Dacia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Napelem
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest