- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nori:)
újonc
Mikor megvettem jól megöntöztem, nagyon könnyű volt. Megszívta magát vízzel rendesen. Átültettem szám viragofoldbe, ahogy írod. De nem mertem meglocsolni, nehogy kirohadjon. Mikor locsoljam meg?
A gyökereket nem kellett megvágni szerintem, igaz volt barnás színű része is, de abból fakadnak ki feher gyokerhajtasok. Köszönöm a valaszod! Nagy segítség egy kezdő amatőrnek! -
Nori:)
újonc
Sziasztok! Ma vettem egy ficus bonsait, szeretném kérdezni, hogy nem-e kell átültetni?! Elég kicsinek látom a cserepet a növényhez képest. Ha át kell, akkor mekkora cserépbe ültessem? Gyökeret kell metszeni? Majd 12 cm átmérőjű cserépben van. Előre is nagyon szépen köszönöm Sziasztok! Ma vettem egy ficus bonsait, szeretném kérdezni, hogy nem-e kell átültetni?! Elég kicsinek látom a cserepet a növényhez képest. Ha át kell, akkor mekkora cserépbe ültessem? Gyökeret kell metszeni? Majd 12 cm átmérőjű cserépben van. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
További szép napot mindenkinek!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest