- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Mondjuk...akkor nézzük azokat szegéyn fűszálakat, amin tapostok, vagy hancsöltök nyáron a strandon, vagy amiket kegyetlen módon szétfociztok a pályán... Vagy az a kis ''füvecske'' amit csúnya módon szétmorzsoltok és elszívjátok
Vagy arról neis beszéljünk, amikor építkezések miatt, kiírtjátok a több száz éves fákat...
Vagy amikor a klafa dzsippekkel ágon bokron keresztül rallyztok az erdőben...és szétírtotok mindent...
Ez NEM kegyetlenség????
Nem kéne azért ennyire elmenni egyik irányba... Jajj..szegény füvecske...jajj szegény fácska.
Wazze..abból a szegény fácskából készül a papír, és abból a szegény fácskából tüzelsz a kandallóban...lol
Legalább legyetek következetesek...Szegény Bonsai fácsaka...akkor igenis szegény foci pálya gyep...én védema füvet akkor, ne lépjetek RÁ!!!!
Csak enynit szerettem volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest