Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95904256 #574 üzenetére
1. Az app_info.xml most is 'él', csak talán a 6-os főverzió egyik újítása volt a program, és az adatbázis rész különszedése (az app_info.xml az adatbázishoz került, mivel a projektek és a csomagok leírásait tartalmazza). Vagyis a telepítésnél meg lehet adni a program mappát, és az adatbázis mappát - ezek alapértelmezés szerint teljesen külön vannak, és az adatbázisé a "Document and settings\{user-név}\"-en belül van valahol (én már az eleje óta úgy használom, hogy a BOINC mappáján belül egy Database mappába raktam; így az eredeti megoldásra már nem emlékszem, de azért megkereshető).
[Szerk.: Visszaolvastam, és a pontos alapértelmezett hely: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC".]
2. A 6.4-es alverzió újdonsága volt a CUDA támogatás (az ATI féle GPU-s támogatás viszont csak a 6.5-ös verziókban jelent meg először). A második kérdésre passzolok - mindenesetre a BOINC nem ismerné fel a GPU-t; de talán attól még a programot lefuttatná, bár lehet, hogy nem a GPU-n, hanem a CPU-n. Vagyis számomra egy hatalmas kérdőjel a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Java programozás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő