Hirdetés
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
FRIZ 22
üzenetére
Én felraktam a Boinc + VirtaulBox verziót a korábbi Wcg specifikus Boinc helyett, azon nálam szépen lefutnak a csomagok: rosetta python projects 1.03 (vbox64), igaz mellette Folding@Home is megy.
Viszont pont az emlegetett Wcg leállás miatt regelni akartam a BoincStats Bam-ra, de aktiváló emailt nem kapok (gmail, kategóriák kikapcsolva, spam üres). Próbáltam újra regelni, akkor kiírja, hogy az email már fogalalt (tehát sikerült a korábbi reg), próbáltam aktiváló emailt újra küldetni, jelszó resetet később, mind2nél elvileg kiküldték, de email azóta sem jött meg. Ezt eljátszottam már 2 emailcímemmel, de a Bam oldalán nem tudok belépni (hibás u/p, jelszó széfet használok, szal tuti nem gépeltem el). Kiváncsiságból az egyikkel megpróbáltam Boincban belépni és sikerült az account managerhez csatlakozni, szinkronizálni. Belépés az oldalon viszont továbbra sem megy...

Valakinek van valami 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő