Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz whitezo88 #50547 üzenetére
Az a 11,5 vegyesben nagyon soknak tűnik arra a motorra. A helyedben pár dolgot ellenőriznék egy alap ODBII scannerrel:
0. Hibakódok vannak-e
1. Closed loopba kerül-e rendszer a bemelegedéssel egy időben
2. CAT előtti szondát monitoroznám is menet közben, ha helyesen működik, akkor folyamatosan oszcillál szegény és dús között (0,2 és 0,8 V között)
3. Aztán még short term/long term fuel trimek ellenőrzése, short esetében az ideális -/+ 3% között van, a long term esetén 0% körül -
nagyúr
válasz whitezo88 #50547 üzenetére
2000 318ci van nekem, 118 ló, és nem mondom azt, hogy én leszek a váci úton a péntek esti vesedonorok császára, de azt rámondani, hogy "gyenge fing" kicsit túlzásnak érzem.
Couperól van szó, legtöbbször ketten ülünk benne, úgy teljesen rendben van. 70-80%-ban BPen belül vezetek, ha valakit meg akarok előzni akkor nem sok problémám szokott lenni. Autópályán is inkább én szoktam várni arra, hogy lemenjenek előlem és nem engem szoktak letologatni. 4
Városban a fogyi olyan 8.5-9.0 körül van, autópályán 7-7.5L. De haladós vezetéssel, sok előzéssel autópálya is tud 8.5 lenni. Általában fél tankonként tankolok (50%nál már rátöltök tele) de 10 feletti fogyasztást soha nem tudtam kihozni.
Van ennél drágább és erősebb autó, de lepkefingnak nem nevezném.Ami tényleg igaz: nem fogyaszt annyival kevesebbet, mint amennyivel gyengébb a hathengeres társainal, így arányaiban jobban megéri nagyobb motorosat venni. Viszont így a fentartási költségek is magasabbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest