Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Highend55

tag

válasz MPowerPH #15580 üzenetére

Igy igaz az Eisenmann lenne a legjobb rá,viszont 820font ami a legnagyobb gáz hogy az eladó nem postáz csak local pick up és nem egyszerű átjutnom oda(kompoznom kell Anglia-Ír sziget között)Rögtön 1k font ba lenne :(
    Leömlőn én is gondolkoztam,viszont enyém jobb kormányos szerintem nem tudok rá venni sima szabványt mert nem fog beférni az én motorterem elrendezése miatt.
    Van Reuter motorsport dob (Eisemnann ez is) ez csak végdob 525GBP ért vagy teljes Scorpion 562ért vagy csak kiszedetem a folytást a gyári rendszerből ?
    Nemtudom,valamit akarok rá egy kis változtatást :)

Még valami igy vettem az autót anno mintha 100% ba az enyém hangjat hallanam [link]
    Szóval ue a szürőm van hangja iszonyatosan jó de kapja a meleget mint állat otthon 35 fokban érezhetően gyengébb volt mint itt,nameg a benzin is jóval szarabb otthon.
    Kéne valami hővédő lemez amivel leválasztanám a motortértől ne kapjon meleg levegőt mert gyengíti érezhetően.Sokan mondták tegyem vissza a gyári házat csak az nincs meg meg akkor elmenne a hangja is.Vmi ötlet ?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés