Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FIREBLADE78
addikt
Még mindig szkeptikus vagyok ezekkel a plug inekkel. Állandóan csak az akksit használod és ritkán bekapcsol a motor pár másodpercre. Pláne télen mennyire cseszi szét az élettartamot. Mindig mondják,hogy dízel nem való városba,de az megy x km-t végig. Nem pár 100 métert. Vagy jóvanezígy?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz herdsman12 #66617 üzenetére
Köszi megnèzem.
-
FIREBLADE78
addikt
Engem sem igaz a lézer,de legyen már ledes. Hogy nézne már ki egy hód 4-es halogénnel. Tudom,nincsen már halogén ott,de értitek Talán 1erben van halogén alapból?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #66571 üzenetére
Mai világban nem sok elkölteni,csak megkeresni nehéz. Sok embernek 1,5 havi bére. Még jó,hogy nem egyben van a kettő lámpa hátul.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Vismajor01 #66530 üzenetére
Milyen tróger lap ez te . Felraktam f15-öt faszbukra 15 misiért. Sajnos csak 1,5 ír ki,mert szar szokás szerint. Leírásban felvettem a rendes árát. Eddig egy új magyar és Zentai nő írt. Nő azt hitte,hogy 1,5 milla
Csodálkozott ,hogy ilyen olcsó. Facepalm...[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz windlord #66480 üzenetére
Aha. Tankolás határ előtt. Még 700 x km-t ír ki, úgyhogy eljöttünk Senjbe. Haza innen 670 körül van. Ezért fasza ez a sav. Belemegy 80 l. Kiírta h kb 1000 km-t megy el.
mennék dominikára,de sajnos nincsen felesleges millióm nyaralni. Görögbe hova érdemes járni? Természetesen repülővel mennénk.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #66472 üzenetére
Nem akartam gyorsan jönni. Tehát nem akarok itteni dízelt venni dupla pénzért. Amúgy itteni pályán még 120-al is király vagy. Nem mennek mint az őrült. Nem Mo.
Azért jöttünk ide,mert tengert akarok. Balaton,hugyos vizet utálom. Drágább is,mint a tenger. Jövőre görög kéne,de az repülővel. Ajánlj tengerpartot,ami jó. ( EU-s)Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap óta horvátban vagyunk. 7.8l lett a fogyasztás. Pálya 120-130 tempomat. Mikor hogyan sikerült menni. Nem gondoltam volna.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Vismajor01 #66454 üzenetére
Nálam van csak itt X5. Egy fizetős szervizen vagyok túl,mivel szerviz csomag már lejárt. Nekem olaj,szűrők + első hátsó fékbetétek ( nem gyári) volt 296k munkadíjjal. Majd a gyári fék + betét szerintem 400k körül lesz. De addigra nem lesz meg a kocsi. Eladó,igaz tegyél az összeg elé meg egyest. 4 misi karcsú lenne
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #66419 üzenetére
Aha. Lehetne már európai is. Talán nem két évet kellene várni egy épkézláb autóra. Már ha van pénzed rá.
-
FIREBLADE78
addikt
3-as ev-ről olvastatok infót? Lesz e nálunk? Családi kocsinak azt jobban eltudom képzelni.
-
FIREBLADE78
addikt
Cégesek úgyis szopnak. Magán lehet csak 3,4 x-es összeget fizet,de mi úgyis rendes piacit. Így elnézve szívből örülök,hogy nem lesz új autó,mert a lízing díj sem két fillér. Csak eddig ugye nem volt nehéz kigazdálkodni havi 300k részletet. Most már lehetetlen lesz. Persze vannak kivételek. Cég előtt ferrari és társai. Előtte csak mustang gt állt. Elővette a piroskàt
-
FIREBLADE78
addikt
Legyen ON is. Tegnap voltam ertse handnél. Kötelező plusz fékbetétek elől,hátul. Egész jó áron dolgoznak. Ajánlott. Van sok i3 eladó nekik
-
FIREBLADE78
addikt
Nem az EV töltés árán agyalok. Inkább megélhetésen. Nálunk az egyik apartmanházban átlag 80-100k havonta a gáz. Ez most kb 750k lesz havonta! Új tető,20 cm-es szigetelés lett direkt csinálva! Ergo vállalkozásnak vége. Ennyi volt gyerekek. Így is mi csináltunk mindent. Szerintem X5 is megy a háztól. Még üzemanyagra sem lesz pénzt.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz nincsnév007 #66340 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom. Megveszed új autónál vagy ha sóher az első tulaj legalább te többedik tulajként lehet nem vagy sóher és megtudod venni akár lifetimera is egy adott extrát. Én is megvenném még a hudot,de mivel nem úgy lett gyártva így ezt nem tudom még felárért sem. Attól függetlenül,hogy mi vagyunk az első tulaj.
-
FIREBLADE78
addikt
[link] havidíjas ülés fűtés és társai? Nem semmi
-
FIREBLADE78
addikt
Defekttűrő helyett lehet nem defekttűrőt felrakni? Jók a gumik,mert alig van bennük km,de kezdenek öregedni.
-
FIREBLADE78
addikt
Én mindig a legolcsóbb dízelt tankolom. Tehát sóher vagyok?
-
FIREBLADE78
addikt
Na,akkor már el vagyok késve próbálok időpontot szerezni nyaralás előtt. Új fékbetétek, olajok,szűrők. 300k
-
FIREBLADE78
addikt
válasz KAMELOT #66196 üzenetére
Kit érdekel? Ő problémájuk. Amikor vettem a lakást,ott sem emelték meg az összeget. Pedig állandóan nőtt a költségük. Akkor ne legyen lista ár. Adja el úgy hogy ár nincs. Majd kitáljuk amikor ideér,tetszik,kell vagy nem kell.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Shadowbull #66193 üzenetére
Akkor is szánalmas,hogy írok egy szerződést x összegről és még nekem kell pluszban fizetni. Vajon ha kifizetem a teljes összeget,akkor is ezt csinálják?
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
i4 18 hónap a rendelés, fillért nem enged illetve lehet drágább lesz mire ideér. Vicc kategória.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #66122 üzenetére
Nálam sem az igazi. 19-en kell veretni hogy érjen valamit. Lehet meg kéne nézetni
-
FIREBLADE78
addikt
válasz KAMELOT #66081 üzenetére
Akkor járj tankkal. Az nem kicsi és nagy motoros is Nem értem ezt a v8 hülyeséget. Minek? Ha v8 akk amcsi. Nem fos dízel,kerregő hoki. Jutubon rengeteg v8 és társait hallottam és ami nem gyári M,az mind szar volt,hiába v8.
-
FIREBLADE78
addikt
Új kis ix1-ről van infó,hogy mikor lehet konfigolni?
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tudok kipróbálni mert sehol sincs. Wallisban állt kettő. 15 misi. Nekem annyit nem ér,akkor inkább marad a mostani. Napelemet hova rakjak? Társasban élek.
Elsődleges autónak kevés lesz az a 150-200 km-es hatótáv. Akkor inkább tankolok 700 Ft-értMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Jó,hogy írtátok az i3-at. Szar közúton vele,plána rosszabb útminőségen. Pedig elgondolkoztam rajta mi lenne,ha... Francoké ilyen drágák az elektromosok. Tudom war és társai... tesla,sima 3 már 22 misi
-
FIREBLADE78
addikt
Az csak 15 centi magas. Szuszkával (swift)csapatjuk rajta
Kényelmi szempontból kva jó a suv. Nekem az X5 magas. 173 vagy 4 vagyok. Kitudok szállni belőle,de nem olyan szépen mintha 185 lennék. Szerintem az X3 kategória lenne méretben tökéletes. ix3 nem gyenge? Kb X5 25d szint lehet?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Hjundáj nem rendelhető. Kia nem tetszik. Ha már az ember hajlandó 20-on milliót fizetni akkor kapjon már minőséget.
Nem mondom,hogy bunkó. Csak köszönni sem tudnak. Egyből oda kéne ugrani,hogy te hülye miben segíthetek. Ha már egy szar obiban oda ugranak és ott nem 20 millát költesz.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Elektromost szeretnék szívem szerint és abból nincs más. Mercedes nem tetszik ( ára sem) " 3" tonnás ix3 alternatíva. Ami még drágább. Csomagtartó miatt suv jobb lenne,pláne ha lesz gyerek. Lapos sar parkolás, manőverezés miatt jobb lenne.
Szegeden nem akarok kocsit venni. Nem tetszik a stílus. Pláne a szervizes rész.
Elektromosok akksijára mennyi a garancia? Hosszútávra akarnánk kocsit.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #65993 üzenetére
Semmi mivel értékesítő szabin van. Majd felhívom. Viszont van nálunk ( c mobil) ix3 27-be ami elég sok. Illetve csúnya fehér is. De faszán extrázva. I4-re biztosan kell várni egy évet. Annyit nem fogunk várni kocsira. Szerintem marad az X5. De még felhívom a srácot,hogy mit tud emberi időn belül rendelni.
Minire kaptunk 5 % körül. Szerintem bömös is ad annyit.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Voltam wallisban. 11-et ajánlottak. Közben kiderült,hogy a hátsó lámpában nem ég valami. Gondolom fékezéskor. Sima világítás ok. Ilyenkor ez javítható vagy teljesen új egység kell sok sok pénzért?
-
FIREBLADE78
addikt
Mi csak 95 vagy sima dízelt tankolunk. Maxmósön sem volt semmivel jobb.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #65877 üzenetére
Nekem akkor is az előző M2 comp kéne. Annyira gyönyörű és az ára is "csak" 20 milla volt újonnan.
-
FIREBLADE78
addikt
Lehet viszem fel a kocsit Wallisba. Láthatatlanba 11-et ajánlottak érte. Kevéslem. Viszont kupeckodni, cigókkal veszekedni nincs kedvem. Egyúttal konfigolok egy i4-et. Nem érdekel hogy 1,5 évet kell várni. Eddig is elvoltunk a swiftel. Avagy nem lesz új autó illetve lehet marad. Nagyon filózok mennyire ésszerű megtartani egy dízelt. De ilyen felszereltséggel,ilyen kocsim,ennyi pénzért nem lesz soha.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ennyi erővel egész életünkben covid lesz. Nem vagyok oltás ellenes,3 is bent. De ez már kezd nevetséges lenni.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #65768 üzenetére
Vidd el szakszervizbe nyugodtan. Amikor belém tolatott a részeg k...va Pesten fizette a biztosító. Lényeg,hogy legyen meg a jogalap vagy mi a rák. Fényeztesd telibe,hagy fizessen!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #65751 üzenetére
Sokkal nagyobb. Nőtt is az előzőhöz képest. Nekem bejön. Kicsi X3. Jól néz ki.
-
FIREBLADE78
addikt
Láttam ma egy fekete-matt szürkés i3-at,szép volt ebben a szín összeállításban. Gondolom fólia volt.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Tsebacsi #65584 üzenetére
Semmi ilyesmi. Csak érdekelt,hogy van e kedvezmény új autóra,mint eddig. Azt hittem szimpla vásárló. Nem gondoltam,hogy VIP ügyfél,aki már sok ház árát ott hagyta náluk. Kvára nem érdekel,hogy kinek mennyi pénze van. Mi ebben a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest