- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Enyém lassan hát éves és gyári akksi. Start stop alap,hogy kikapcsolom. Az is nyírhatja.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67616 üzenetére
Nem hinném
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67577 üzenetére
Ix3 -nál is ez van. Szerintem irritáló a körkamera. Akárhányszor mentem olyan kocsival,állandóan idegesítt,hogy egy kreált képet kapok és nem egy valóságot látom.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67570 üzenetére
Először három eurónak olvastam
-
FIREBLADE78
addikt
Istenem. Mindenki úgy tölt aki akar. Mit kell ezen cirkuszolni. Boring....
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gsx-rr #67481 üzenetére
Akkor jövőre állandó szopás lesz. 100 m-re van egy ingyenes töltő,ahol 3 órát lehet max tölteni papír szerint,de mindig ott lóg egy micimici suv hibrid. 300-400 m-re két másik ac. Annyira szopás nem lesz,csak pénzbe kerül.
Ez a bmw charging card miért jó? Ingyenes töltök? -
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67375 üzenetére
De i4 nincsen. Csak 100 év múlva. Aki meg állandóan hosszú útra megy,az járjon dízellel.
-
FIREBLADE78
addikt
Ix3 és x1 teszt megvolt. Egyszerűen imádom az elektromos autót. B mód is isteni. Nagy a dilemma. Sajnos nem volt ix1,nagyon kíváncsi vagyok annak a teljesítményére. Árban kb ugyanaz a kettő. Belülről nekem jobban tetszik a x3. Kívül mindkettő szép.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67321 üzenetére
Nekem azt mondták,hogy a pénzesek autóba is fektetnek. Mivel szar a pénz értéke. Egyszer csak kipukkan putyin és helyreáll a világ. Már 3 éve szopás van. Viszont csökkent gáz piaci ára
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67319 üzenetére
Nem fog kipukkanni a lufi. Szart is eltudják adni. C mobilban kettő autó volt eladó, az összes többi mind eladva. ( Kapasbol 30 kocsi biztosan volt ott). Nem csökken a rendelési idő,csak a Szegedieknek jó a kvótájuk ix1-ből és még van egy két hely illetve ez eu gyártás.
-
FIREBLADE78
addikt
Holnap délután ix3, új x1 (sajnos nincsen i) tesztelés. Lehet a végén az ix1 lesz a befutó?!
Az a 320 ló nem lehet rossz vele. ix1 itt lenne decemberre ha gyorsan rámondjuk az áment.
-
FIREBLADE78
addikt
ix3 próbakör pipa. Megy,mint a mérgezett egér. Decemberre elvileg kész a kocsi,ha gyorsan megrendeljük. + 3 hónap a szállítás,ha nem süllyed el a tanker
Még a helyiektől egy ajánlatot kérek,aztán döntés.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67213 üzenetére
Most beszéltem wallissal. Örülj,hogy vehetsz. Adnak 5% kedvezményt,de úgyis drágább lesz mire ideér
ja és havi kettő i4-et kapnak. Mindenki elektromost akar venni.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67210 üzenetére
Azt kéne venni,de hogyan vegyek kocsit netről? Még egy rohadt szalonja sincs.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67193 üzenetére
Én sem szeretek kiköltekezni. Csak a hülyék verik a lóvét,ok egyszer élünk,de bármi lehet. Lásd mai világ. Elveszíted a munkád, vállalkozás becsődöl. Akkor mi van? Veszel kenyeret a Maldív szigeteki nyaralás emlékéből?
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Új M2....
-
FIREBLADE78
addikt
Télre jó az
-
FIREBLADE78
addikt
Sport módban nálam számok lesznek csak. Szerintem nálad nem lehet,mert az a alap,nem az extrás műszerfal.
-
FIREBLADE78
addikt
Napokban olvastam,hogy naponta 1x tankolhatsz és sok helyen csak 20 littyó. Ipse nem bírt tankolni kétszer. Lecsippantják a forgalmit oszt heló. Nálunk írta a helyi lap,hogy nincsen üzemanyag több kúton. Ország 2 vagy 3 ik legnagyobb városáról beszélünk.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gsx-rr #66700 üzenetére
Akkor minek rendeltél elő elektromost? Kell nézegetni a dízelt is,mivel 20 litert lehet naponta tankolni szinte mindenhol. Tehát szarabb lett,mint az elektromos. Szombaton estem majdnem pofára amikor tartalékban álltam be a molhoz kukutyinfalván és közölte a.koma: magán? Mondom persze,jó akkor max 20 litert,ok?!
-
FIREBLADE78
addikt
[link] gyullad az i4 is
-
FIREBLADE78
addikt
Még mindig szkeptikus vagyok ezekkel a plug inekkel. Állandóan csak az akksit használod és ritkán bekapcsol a motor pár másodpercre. Pláne télen mennyire cseszi szét az élettartamot. Mindig mondják,hogy dízel nem való városba,de az megy x km-t végig. Nem pár 100 métert. Vagy jóvanezígy?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
herdsman12 #66617 üzenetére
Köszi megnèzem.
-
FIREBLADE78
addikt
Engem sem igaz a lézer,de legyen már ledes. Hogy nézne már ki egy hód 4-es halogénnel. Tudom,nincsen már halogén ott,de értitek
Talán 1erben van halogén alapból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged