Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)

Hozzászólások

(#1010) Xantomas válasza Immy (#1009) üzenetére


Xantomas
őstag

Azért mennek infóra, mert Doomon, meg Need for speeden nőttek fel, és azt hiszik, az kell nekik, hogy programozzanak. Aki meg tud programozni, és valahogy keres vele, az nem megy főiskolára. Legalábbis nem informatikusnak. Keres valami közeli olyan szakmát amihez egy picit kapcsolódhat a dolog, és azzal foglalkozik. Sokkal keresetteb az olyan munkaerő.
A NIK, a Kandó, Számítógép technikai intézetéből, és az Automatizálásából, és a Rejtő könnyűípari részéből nőtte ki magát. Szóval elég sok köze van hozzá :) De főként az SZGTI-ből.

Előre tanulni programozni tök felesleges. Nem azt kérdezik, hogy mit tudsz, hanem azt amit leadott. A kettő ég és föld. Analízisre (matek) gyúrjál rá, de nagyon. Ha megfogadsz egy jótanácsot, fogadj fel egy magántanárt, és járj el hozzá minimum hetente. Gyakorlatilag a maradék tárgy bakfitty hozzá képest. Analízisen, Oprendszereken, meg SZAR-on (számítógép arhitektúra) lehet elcsúszni.
Senki nem tartja be, flegmán azt mondja, hogy neki menni fog, miért menne ő tanárhoz. Közbe nem. Az első zh után mindenki rájön, hogy tanárt kell keresni, csak akkor már késő. Nem fogja tudni pótolni a lemaradást, csak valami kárára.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.