- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
debanti0919 #3 üzenetére
bocs hogy nem válaszoltam:nézd meg ezen Bővebben: link
csak be kell jelentkezni és keresheded a neked kellő progit -
op9
aktív tag
válasz
debanti0919 #1 üzenetére
Hali!
6600-nál most próbáltam ki, igaz infrán küldtem az adatokat, de átjött...
Az Üzenetek-ben Opciók->Beállítások->Egyebek->Felhasznált memória. -
Jégkokó
veterán
válasz
debanti0919 #3 üzenetére
Nálam a 6230i nél ugyvan, hogy amikor ki irja hogy file ékezett BT on akkor utána kiválaszthatom, hogy hova mentse a kapott file t vagyis akár a kártyára is mehet
-
k.
őstag
válasz
debanti0919 #1 üzenetére
sajnos mindent alapból a beérkezettek közé ment
-
debanti0919
csendes tag
Hello!
Lehet hogy rossz helyre írok, ha igen akkor bocs. Az lenne a gondom, hogy hogyan tudom azt beállítani hogy BT-n keresztül hova kerüljenek a fájlok(Mem. card). Alapból a Bejövő üzenetek közé jön a teló memóriájába és így nem tudok olyan nagy fájlokat fogadni. Már megnéztem minden beállítást de nem jöttem rá hogy kell. Lehet hogy progi kell hozzá? Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest