- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
traktorgumi #3570 üzenetére
Win 7-et próbáltam összehozni a Xiaomi Mi Sport fülhallgatójával, de csak a párosítás sikerült, baszott hangot adni. Elvileg Intel Centrino Advanced-N 6205 minipci wifi+bluetooth kártya van a gépben. Kipróbáltam több drivert is, már amit sikerült telepiteni. Mikor kínlódtam ezzel, akkor azt olvastam, hogy win 8 felett már jobban működik a bluetooth hangszórás, de emiatt nem telepítettem másik vindózt, meg inkább nem is vettem külön bluetooth sticket, hogy még azzal se működjön.
Viszont ma ért ide a Geekbuyingtól a Tronsmart T6. Másodikán rendeltem. Egész jól szól, bár ennek is van alapzaja lejátszás közben. Egyedül, ami nem tetszik, hogy a henger alján lévő hangszórón nincs semmi védelem. Csak úgy ott van szabadon a membrán. A felső hangerőt szabályzó tekerő bizbasz jobban tetszett volna, ha nem körbeforog és megszólal, hogy legnagyobb hangerő, hanem megakad a leghalkabb és leghangosabb állásnál. Ja, persze ezt sem sikerült vindózzal megszólaltatni, csak vezetéken keresztül. Telefonnal, tablettel simán kapcsolódik és szól. Szinte teljesen feltöltött akkuval érkezett. Amúgy biztos jó, ha valaki ilyesmit szeretne, nem magamnak, hanem ajándékba vettem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest