Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hhh, jól nyomjátok...

Én 26-ért xb30-at vettem, a maradék 74-ből meg letudom a gyerekeknek az ide névnapot, szülinapot és karácsonyt!
-
scabi78
senior tag
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Szia, én XB20-at küldtem vissza és vettem egy XB30-at a több basszus miatt. Valóban több a mély, viszont a magas és közép nem szól olyan szépen, mint az XB20-nál. Jobb az XB30 nekem, mert diudisungot hallgatok rajta, de ha az asszony használja, akkor hallom, hogy nem szép.
Ez egy jó oldal:
-
scabi78
senior tag
Megjött a Sony XB30 és valóban több benne a mély, mint az XB20-ban, ráadásul most 26k az emagnál.
-
scabi78
senior tag
Holnap visszaküldöm az xb20-at és az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezt a tapadós, gumis felületet tisztítani? Az asszony a konyhában használta és lecsapódhatott rá a gőz, picit foltos.
Nem szeretném, ha ezért nem vennék vissza. 
-
scabi78
senior tag
válasz
Krill77
üzenetére
Az XB20-at az edigitaltól rendeltem és azt olvastam:
„Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:
lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta”Akkor jó nagy balfék vagyok, ma elengedtem egy XB30-at 22-ért, mert a youtube-on nem láttam annyival jobbnak. Bár az a gáz, hogy egy hete vettem 20-ért és már látom, hogy garisat árulnak 13-ért.

Ha vennék még egy XB20-at, több lenne a mély? Vagy csak a két hangszóró hangosabb lenne? A hangereje rendben van, a mély hiányzik számomra.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, sony XB20-as hangszóróm és nagyjából meg vagyok vele elégedve, nincs benne elég mély. Szemezek egy XB30-cal és megnéztem a youtube-on egy tesztet ahol nem hallottam akkora nagy különbséget, mint ezen az oldalon. [link]
Vidéki vagyok, így nem tudok elmenni egy media marktba ahol ki lehet próbálni őket. Van valakinek tapasztalata amit megosztana velem, hogy az XB30 hogy szól az XB20-hoz képest. Azt tudja valaki, hogy az XB3 és az XB30 között mi a különbség? A fenti oldalon teszteltem az XB30-at és az XB3-at, nekem az XB30 jobban tetszett a több mély miatt. Az XB3 drágább, így azt hinném, hogy jobb. Bár nem biztos, hogy a több mély a jobb, de én azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Macrodroid
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem szeretném, ha ezért nem vennék vissza.