- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Maxximus #3218 üzenetére
Android. De nem a forrásanyag/bt átvitel minőségéről beszélek, hanem a hangképéről. A mélye pedig mű, olyan puffogós, nem az a szép telt fajta. Nyilván ízlés kérdése is. De lényegében az Oluv videókon is pont ez jött le. A közepének meg van egy dobozszerű hatása. Nem vészes egyébként, de színezve van, én nagyon kihallom. Envaya mini / Bose SL 2 sokkal gyíkabb hangerőben, de a saját képességeiken belül sokkal természetesebben szólnak. (mondjuk a Bose nagyon ráment a mély és a magas hangokra, de az összhatás mégis jobb nekem)
ps.: de mielőtt félreértesz, nem azért kell elkerülni, mert totál gáz, hanem azért, mert aránytalanul drága; ahhoz képest gáz, amennyibe kerül
-
Yany
addikt
Skacok, apró infó: minap voltam egy fukarban és meghallgattam a JBL Xtreme-et. Azt messzire el kell kerülni. Hogy lett ekkora hype körülötte. A Dockin cuccához még nem volt szerencsém, de a már korábban is linkelt videót (és még sok másikat is) meghallgatva nem gondolkodnék sokat. Ugyanannyiért sem, nemhogy féláron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest