- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gokardo
tag
Hello
A héten írtam hogy gondolkodom hogy veszek egy Anker SoundCore motion+-t.
[link]
Amazonon találtam, és láttam írtátok hogy elvileg szokott lenni akciójuk.
Nem sűrgős nekem a hangszóró, szóval érdemes várni rá vagy olyan nagy áresésre nem kell számolni olyankor?
Amazonról nem rendeltem még EURÓ vagy HUF-ban érdemes fizetni? vagy érdemes-e figyelni másra?Válaszokat előre köszi
-
Gokardo
tag
Hello
Segítségeteket szeretném kérni.
30.000 Ft árértékben keresek Bluetoothos hangszórót.Jelenleg a JBL Flip 5-ön gondolkodom mert a JBL-t álltalában istenítik vagy a Scullcandy Barricade-en.
ScullCandym volt már előtte megvoltam elégedve vele, nagyon jó hangzása volt, basszus is, de 2 év után fogta magát és hírtelen lett valami a hangszórójával minden következmény nélkül ( elhalkúlt meg recseg ) , szóval úgy gondoltam ha van értelmes hangszóró ebben az árkategóriában akkor megpróbálkoznék akár másikkal is, de ezen a kettőn gondolkodom.
JBL flip 5 Hangteljesítmény - 20 W
Barricade Hangteljesítmény - 10 WEz a kettő közöti hangerő, hangteljesítményt jeletni vagy pontosan mit?
Bocsi ha hülye kérdés de nem mondanám hogy értek hozzá.Válaszotok előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged