- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
stabilcsavo
újonc
válasz
<Adamsky> #13533 üzenetére
Hát nem vagyok audiofil, csak ha veszek valamit (számomra) nagyobb árban szeretek jól utánanézni hogy mégis mi lenne a legjobb, és itt a bluetoothos hangszóróknál redditen is, itt is a Soundcore hangszórókat ajánlották sokan.
JBL charge 3-al tudnám összehasonlítani de szerintem jobban megérné egy profi véleményét, hasonlítását megvárni.
Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide. (Igen)
https://imgur.com/a/VWYatYz#13534 hcol7
Nem, csak az early bird kupont vettem meg, majd csak hétfőn (30-án) rendelhetem meg a hangszórót. -
stabilcsavo
újonc
válasz
<Adamsky> #13527 üzenetére
Én írtam nekik miután megvettem az US siteon a kupont, hogy amúgy honnan kéne rendeljem ide magyarba, és küldték a német oldalt, ezután írtam hogy US oldalon megvett kupon működni fog-e, írták hogy nem aztán kérés nélkül refundolták az 1 dollárt. Ezután vettem egy early bird kupont a nemet oldalon.
Szóval most nem értem, hogy mi lesz hétfőn, de szerintem kihozzák ide.Dear stabilcsavo,
Thanks for getting back to us.
If you're in Hungary, you will need to purchase the code and product via the link below, and the tax and shipping fee are included in the price.
https://de.soundcore.com/pages/motion-boom-plus-neuerscheinung
Let me know if you have other questions. -
stabilcsavo
újonc
Ha megrendelném early birddel soundcore oldaláról a motion boom plust mennyi lenne mire ideérne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest