Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire Man
üzenetére
Elfogult vagyok, nem biztos hogy jó rám hallgatni.

Ezek nem otthoni zene hallgatásra valók, hanem disznótor, szülinapi buli, céges buli, bográcsozás, stb. Azt veszik alapul hogy bele fogsz rúgni, le fogod ejteni az utánfutóról, vagy ha te nem, valamelyik félhülye haverod részegen felborítja egy székkel.
Ja és az akksi szabványos robogó / motor akkumulátor, így cserélni kb 3 perc. -
válasz
Fire Man
üzenetére
JBL-t hallgattam az Euronicsben, a telt basszust jól veszi ha nem szabad téren van (fal előtt pl) közép kicsit sovány, de party hangszórótól ugye nem várunk telt egyenletes hangot. Nagyon durván lehet a hangerőt adagolni neki.
ION Blockrocker-ből én is vettem, nem az általad írt modellt, hanem egyik elődjét. Nincs túlreprezentált mély és cincogó magas sem, egész egyenletesen szól. Az enyémnél nem műanyag váz van, hanem préselt papír (jaja!
), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Papíron a teljesítmény JBL felé vezet, plusz ugye azt az ION-t már nem forgalmazzák MO-n hivatalosan, kifutott, mégis azt mondanám hogy az ION-t venném ha elérhető lenne.
Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.