- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés. -
®abstract®
őstag
válasz
Ganjalf #14401 üzenetére
ahogy látom ez hasonlit az anker motion boom ra.
nem is tudom,de nekem ez a felkapom,bedobom a kocsiba-megyek melozni kategória ez a fogantyú megoldás 🤔nekem a DSXL előtt ilyen hangszóróm volt [link] nagyon tetszett ez a szögletes design,amihez elegáns megoldás volt a fogantyú is.az hogy kiabált a készülék,nagyon utáltam & a hangminőség is rossz volt,nem volt mély,csak hangerő azt annyi.volt benne Rádió funkció,de a hangzása nem volt jó.
nem tudom,hogy miért van minden készülék annyira lekerekitve, gömbölyű mint egy női test 😎 nekem inkabb a szögletes,karakteres doobozok jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest