Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés. -
®abstract®
őstag
válasz
Ganjalf #14401 üzenetére
ahogy látom ez hasonlit az anker motion boom ra.
nem is tudom,de nekem ez a felkapom,bedobom a kocsiba-megyek melozni kategória ez a fogantyú megoldás 🤔nekem a DSXL előtt ilyen hangszóróm volt [link] nagyon tetszett ez a szögletes design,amihez elegáns megoldás volt a fogantyú is.az hogy kiabált a készülék,nagyon utáltam & a hangminőség is rossz volt,nem volt mély,csak hangerő azt annyi.volt benne Rádió funkció,de a hangzása nem volt jó.
nem tudom,hogy miért van minden készülék annyira lekerekitve, gömbölyű mint egy női test 😎 nekem inkabb a szögletes,karakteres doobozok jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest