- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én - bár lehet kissé elfogult vagy (mivel nekem is van egy Motion+ -om), de - inkább Motion+ -t vennék a helyedben, mint Motion 300-at.
Szvsz. nagyon rossz az irány, amire a Soundcore rálépett. Az X-es széria kapufa, a 300-as pedig szvsz. drága, és tök felesleges bele az LDAC (hallani nem fogod hallani az előnyét - pláne 2db széles-sávú hangszórón, de cserébe odacsap az üzemidőnek).
#16241 mjani1172
H/K Onyx Studio 7?
60e körül elhozható, és biztos jobb, mint a Philips, bár ez sem igazán zenehallgatásra való. -
Motion+ sokunknak van,többeknek (köztük nekem is) már régóta.
Összehasonlítási alapom nincs,de a Motion+ nagyon jó hangszóró ennyi pénzért.Simán JBL Charge kategória (kiegyenlített hangzásban még jobb is,plusz AptX is van) csak sokkal jobb áron.
Szerintem eddig itt mindenki elégedett vele,engem 2 éve hibátlanul szolgál.
Az egyetlen negatívuma szerintem a burkolat anyaga/bevonata.
Az ujjlenyomatok és a por meglátszanak rajta és mivel kissé gumis így takarítani sem annyira egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Xbox Series X|S
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest