Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spgabor
üzenetére
FYI: a Motion 300-nak van egy olyan akár hasznosnak is mondható funkciója, hogy van benne egy giroszkóp, vagyis "tudja", hogy épp a rövidebbik vagy a hosszabbik élére van állítva, esetleg hanyatt fekszik.
Pozíciótól függően tud sztereó és mono között váltani, valamint (úgy rémlik) hangzásmódot is lehet hozzá kapcsolni. Vagyis szólhat másképp ha a táska oldalán lóg, és másképp, ha háttal ledobod a pokrócra (egy kempingezés alkalmával).
Én talán – arra amire szánod (ha jól értem) ezt venném.#18394 Itt nézd meg a lap alján az összehasonlító táblázatban (mindkettő IPX7)
" ... és aptX szabványt tudja." – igen, ez egy nagy plusz (pláne az újabb hangszóróikhoz képest). A Motion 300 papíron (!) még ennél is jobb, mert az LDAC-ot is tud, de kérdem én, minek? Teljesen overkill egy ekkora, és csak két széllessávú hangszórót tartalmazó cuccba (azért AAC vagy SBC játszik, ami ide tök elég).
Plusz még a (plusz mellett
) a multipont (bár az app-ban nincs erre külön támogatás).All-in-all: Motion 300 vs. Motion+
Neked kell mérlegelni, hogy milyen körülmények között, és hogyan akarod hallgatni. Ha mindig (pl. ott lógna túra közben a hátizsák oldalán), akkor Motion 300.
Ha, csak vinnéd A-ból B-be, és ott szépen leteszed valamire (magad felé irányítod), akkor Motion+ (jobb lehet).#18393 cidalain
Azért írtam, hogy A-ból B-be elvinni OK, de közben zenélni vele ...
Nem véletlen ajánlja maga a gyártó is inkább indoor zenehallgatásra, míg a 300-at ilyen "vidd magaddal" hangszórónak. -
Steevy84
csendes tag
válasz
spgabor
üzenetére
Jbl cuccok jól szólnak csak nagyon túl vannak árazva. Pl nekem soundcore boom 2 van, 99 euróért vettem hivatalos Soundcore oldalról és a jbl xtreme4 szintjénél is valamivel többet hoz hangban. Anyagminőség is rendben, egyetlen hátránya hogy az akksija nem túl acélos és 30%-os töltöttség alatt a bass up funkciót nem ajánlot használni. De szerintem az xtreme4 1/3 áráért ez vállalható kompromisszum. Persze van sok más jó márka is, csak azokról nem tudok nyilatkozni
-
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor
üzenetére
Ha magyarban veszed meg, akkor lesz magyar garija. Ha kulfoldrol, akkor ottani lesz

Sracok kozben szepen csendben a W-King X20-at elkezdtek arulni itt magyarban is. AK-n legolcsobb ar 93ezer (ahol elvileg adnak 3% kedvezmenyt, ha utalva fizetunk erte, kb 91re jon ki).
Ez most tulajdonkeppen az jbl xtreme araban kaphat boombox daddy. Azert 9.5kilo az nem jatek
Es tulajdonkeppen olcsobb, mint a Tribit Stormbox Blast 2 -
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor
üzenetére
Szerintem pont errol a meretrol megy itt a diszkurzus par irassal feljebb.
Ha sok penzed van akkor utalhatnal nekem is
Itt nem fog senki jbl-t ajanlani neked, mert erosen tul vannak arazva.
Talalunk neked charge 5 ara alatt sokkal jobbat, mint a xtreme
Mifa Wildbox,
Anker Soundcore Boom 2 (most 45ezerbe kerul emagon)
Ha kisebb kell:
Earfun Uboom L
Soundcore Motion+
Soundcore Motion 300Most kapasbol ezek ugrottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a multipont (bár az app-ban nincs erre külön támogatás).
Itt nem fog senki jbl-t ajanlani neked, mert erosen tul vannak arazva.