Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Ez a MOJO nekem nagyon ismeretlen. Megnéztem az oldalukat, és nem lettem okosabb. Nagyon trendi, fiatalos, de a lényegre - legalábbis arra, ami engem érdekelne egy bluetooth hangszóró vásárlásánál - nem sikerült ráakadnom.
Vannak mindenféle "edisönök" - ami minden bizonnyal nagyon szuper annak, akinek a kinézet a (leg)fontos(abb), - de arra pl. sehol sem sikerült rálelnem, hogy mi a bluetooth verziója, és milyen kodekeket támogat. Utóbbi pont a videónézés miatt lenne fontos ...... szóval én biztos, hogy a Motion+ -t venném (ill. már vettem is egyet, és elégedett vagyok vele).
JBL Charge 3/4 vs. Motion+: nézz szét a Youtube-on! Rengetegen kóstolják össze a Motion+ -al ezt a két hangszórót. Amit - szerintem - érdemes megnézni / hallgatni, az ez a teszt. -
Prien
addikt
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Videó és film nézéshez Bluetooth 5.0 javasolt, tehát a Motion+ jó lehet, de pl. egy JBL Charge 4-et én nem vennék (bluetooth 4.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Spotify
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest