Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
DrJános
üzenetére
Voltam Médiába és kicsit megnéztem közelebbről is ezeket a Hangkeltőket.
Hát az Xtreme az tényleg extém xd az SRS-XB43-al egyetemben már túl nagyok lennének nekem.

Volt egy furcsaság. Az SRS-XB43-at próbáltam először és beállítottam fél hangerő alá (mert azért nem akartam mindenkit kiűzni a boltból) úgy váltottam a JBL Charge 4-re, hogy semmin se változtattam és nagyon meglepődtem a Charge 4 hangosabb volt! Ráadásul meglepő mértékben.
Bevallom őszintén a Charge 4 azért nem tetszik mert csak 1 hangszóró van benne és nem 2 mint az előd Charge 3-ba.
Vagy ez nem számít semmit? Pont most volt itt róla szó, hogy ekkora méretben úgy se lesz sztereo hangzás. A 2 modell közül szerintetek melyik a jobb? (itt ott még van Charge 3 is Sóval még azt is tudnék venni)
A Sony-k ezekkel a Villogó ledekkel nekem kicsit a Bazári érzést keltik (ki lehet írtani belőlük? ) mert ha igen akkor akár valami kisebb Sony modell is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi