- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Én még kb 2,5 hétnyi használat után sem mondom, hogy sok ez a mély.. Pedig itt szól most is mellettem Win10 20-as hangerővel. Nagyon kellemes. Persze olyan zene is kell hozzá, ami ezt a mélykiemelést szereti.
Fürdőbe is viszem, olyan kellemes hallgatni a mélyeket, hogy szólnak, áh, imádom
-
carl18
addikt
Teljsen jól irod, jó a hallásod a Dockin valóban nem megy olyan mélyre mint az Onyx Studio.
Attől függetlenül jó a hangja.
Én tesom Onyx 3-ja ellen raktam össze, tény anna másabb mélyebb a basszusa. De a Dockinnak is teljesen jó
Embere válogatja kinek melyik hangzás jön be.
Ha van itthon Onyx garanciával akkor nem rosz vételMind kettővel jól jársz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged