- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
koncsik #6414 üzenetére
Hát szerintem a Tronsmart "teljesítménye" nem valós 40 watt. Inkább egy kis "marketing" hogy az átlag polgárt megvezessék stb. Inkább mondanám 2X10 wattnak a reális teljesítményét, stb. A JBL Xtreme is 40 wattos és azért lásd méretre súlyra is egész más kategória.
Nekem a Sony SRS BTX 300 2X4 wattos volt akkus üzzemódba és a Tronsmart T6-al tudott egyenlő hangerőt kb. De ott a Divoom onbeat 5002ND Ami papíron 20 wattos még is keresztbe lenyelni a Tronsmart megát és a T6-ot, szóval csak mert oda írnak egy nagyobb számba wattba nem még igazán reál teljesítményt jelenti.
Nyilván amennyire tud magába 1 hangszóró is add ki sztereo hangot, de hát az a 10 cm különbség túl kevés ahhoz hogy ezt érezni tud. Mondjuk a Charge 4 hangjára kíváncsi vagyok, mivel az is csak 1 hangszórót kapott kíváncsi vagyok mennyit változtat ez a hangzásán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest