Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
-
Viktor89
aktív tag
Nem írtam,hogy elvárom hogy szebben szóljon,csak kérdeztem,mivel nem tudtam élőben meghallgatni őket. Nem kell komoly hifi hangzás,nem akarok annyit rákölteni,csak érdekelt,hogy szólnak. A méret amúgy nem mindegy,egyszer egy összejövetelen hallotam egy bose soundlink mini-t és az messze lekörözte az általam említett mini hifiket. Tudom,hogy az 4-5x annyiba kerül mint ezek de méretre az sem volt nagyobb. Köszi a választ amúgy,akkor ezekről inkább lemondok,vagy megpróbálom valahogy meghallgatni őket élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest