- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest