Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2 #4616 üzenetére
Nekem az egyes szám alatt linkelt sl-1000s típusú hangszóróm volt, most pedig az általad másodikként linkelt hangszóró egyik ikertestvérét az Eivotor nevűt használom. Az sl-1000s-t nagyon szerettem, mert brutális mélye volt, de hangerőben már nem volt olyan kimagasló, voltak nála hangosabbak. Nekem beltérre kellett, arra teljesen jó volt, de kültéren zajos környezetben nem tudtam kipróbálni, hogy mennyire állta volna meg a helyét.
Most, mint mondtam, az Eivotor nevűt használom, amiben kicsit több a magas, kevesebb a mély, de megfelelő hangerőn a mélyek is jól "megjönnek" és mivel van rajta kültéri mód, elég hangos is. Ilyen kialakítású, szerintem ezzel mindenben megegyező hangszórót az eustock-on most Tronsmart T6 néven kapsz. Mivel az sl-1000s-t már nagyon sokan utánozzák és az utánzatok nem igazán érnek fel az eredetivel, javaslom inkább a Tronsmart vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest