- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Maradtam volna én tovább is, de mentünk utána más helyre is, járólapot venni
Hát jó én nem vagyok semmilyen fan boy, próbálok személyes tapasztalat alapján véleményt alkotni.
Talán még az egyik érdekesség hogy a Sonyknak volt egy jellegzetes Sonys hangja, a SRS BTX 300 után volt egy enyhe hasonlóság a hangjában. Sonys hangkép magyarán.
Szerintem Extreme helyet jobb vétel a Dockin, és az nem torzítja úgy a mélyet és még olcsóbb is.
43E-be is jó vétel, de néha van akciósan 111Euro volt asszem a legalacsonyabb ára akcióba. Annyiért még jobb vétel.
Ha a Dockin D Fine és a JBL Extreme-n se volna feltüntetve a márka, és nem tudnám melyiket ki gyártja én a Dockin mondtam volna márkásabbnak. Szerintem ha egy Laikus meglátja a Dockin és hallja a hangját simán be tudod neki adni hogy 80E forint volt. Anyagminőségbe is nagyon ott van, stabil a cucc nagyon.Nekem az SRS 300-ra is ha kérdezték mennyi volt mondta 40E, és a Dockin elég távol áll tőle.
Mondjuk a Tronsmart se tetszett nagyon mikor megjött, aztán hogy bejáratodot és sokat használtam elégé megbarátkoztam vele. Ez a T6 elég jó kültéri hangszóró, hordozható és strapa bíró, és könnyen takarítható.
Unokahugom össze rajzolta filctollal, meleg vizes kefével egy 5 perc alatt teljesen le tudtam takarítani.
Egy túránál is magammal vittem, kicsi nem nehéz kb fél kg és sokáig bírja.Bár én meguntam fél téglákat cipelni
Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest