- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
csaszi72 #274 üzenetére
végül is jbl extreme-et vettem. tulajdonképpen átlagos hangerőn azt kell mondjam nem jobb a hangja mint az onix studionak. méghozzá azért mert szerintem túl sok benne a mély az onixhoz képest. viszont alacsony hangerőn (nekem erre kell) az ilyen hangszórók viszonylagos érzéketlensége miatt lecsökken a mélyek aránya itt már pont jó lesz. egyszerűen nem tudtam megbarátkozni az onix alakjával nagy és olyan mint egy élére állított tányér. akárhogy nézegettem semmi praktikusság nincs benne. pedig az ára egyértelműen mellette szól. ha az alakzat nem számítana nekem akkor szerintem az onix a legjobb vétel ár érték arányban ma magyarországon. 25 ezres az árkülönbség a két cucc között. vagy talán a klipsch kmc 3 persze csak úgy ha a mostani leértékelt árát nézzük mert 100 ezerért az sem olyan best buy. (az extrémet sikerült élőbe összehasonlítanom az onxial)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby rádiós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest