- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Próbáltam beltérben is az XB30-at (24m x 64m es lovaglócsarnokban) és meglepően jól betöltötte - nem is kellett max hangerőre csavarni.
Ami pozitív tapasztalatom volt még az XB30-al, hogy a chromecast audiót meg tudja jól táplálni árammal és a line in bemenetet használva üresjáratban nincs földhurok hang, mint az összes microusb-ről tölthető hangszórónál, amit eddig próbáltam - néhány aukey, pulse x, stb.
Egyszóval megint elgondolkoztam, hogy megtartsam-e mégis az XB30-at. A hangja kicsit kompresszáltnak tűnik nekem, valahogy a magasak hiányzanak, kicsit félek hogy az XB40 is hasonlóan szólna.
Siamiáu: az edigital olalán nagyon korrektek az árak, német oldalakon közelébe sem ér, 40 Eur-al drágább az xb30 és xb40 is. Ott még a dockin d fine is olcsóbb mint az xb30
-
Krill77
őstag
Nincs olyan, h hálózati meh akku mód. Egyébként meg mindrol van teszt a YouTube on clavinetjunkie től. Össze is teszi oket. Kb egymas utan jönnek időrendi sorrendben. Az xb 30 eléggé elore szol. Tehat nem szór jol. De a max az kb mint a dfine csak az nem málik szet es basszus is marad szép testes. Az xb 40 meg még hangosabb.
( azt meg, h papíron mennyi a torzítás azt felejts el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest