Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz Pixx96 #19632 üzenetére

"tronsmartok eléggé minőségi termékek és hardver szempontból se rosszak"
    Minőségben tényleg egész jók, összerelés/anyaghasználat/ megbízhatóság és a dizájn egy-két kivételtől eltekintve nagyon ott van, de hardver és a hangolás hááát, ....van egy jó pár tronsmartom (és hallottam is kb. egy raklappal az ismerőseimnek hála) de szanaszét kell EQ + hangzásjavítózni őket, hogy számomra elfogadható hangzás legyen. Nem rosszabbak mint a nagy átlag, sőt, ...de pl.anker/earfun/tribit stb. jóval szebb hangzást produkál ez nem kérdés...

Amiről Adamsky is ír, én tuningoltam (+ egy fórumtárs) a T6 Max-ot - már hármat is - csupán két magassugárzót cseréltem (hangváltósat) a négyből és órdító a különbség, szóval a hardverről csak ennyit

(Amúgy a tuning óta megvagyok elégedve velük, kettő db-ot nyüstölök egy pedig a tesómnál van aki nem cserélné le semmi pénzért :D

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pixx96 #19632 üzenetére

" ... és hardver szempontból se rosszak ... " – hááát ...
    Épp itt a topic-ban az egyik fórumtárs "tuningolta" meg a Tronsmart hangszóróját egy pár új hangkeltővel, amitől elmondása szerint ég és föld lett a különbség.
    Én eddig egy Tronsmart-ot hallottam (OK, ezt sem élőben, hanem tesztek alapján), amire azt mondtam, hogy ez így már egész jó, az a Tronsmart Bang Max.

" ... nincs aki hangolja őket rendesen." – ebben egyetértünk. Lehet ez a Fiitune X30 is jobb lenne, mert így az eddig hallottak (bár kevés jó teszt van róla) alapján a jótól messze van.

#19631 Peaceliker
    "Én továbbra is élem b2p megtolt high bass hangzást." – tényleg (nagyon) különbözőek vagyunk. :)

#19633 BaLee
    "A Boom 2 plus most akcióban (150€) lehet jobban megéri ... "
    A 150€ perpill. 60e Ft. Az Uboom X hazai (!) ára meg 59.990 Ft. Én nem látom, hogy a B2P miért is érné meg. :F
    update: és akkor ott van a Blast 152€-ért (ld. Seraph 16 hozzászólása)

Új hozzászólás Aktív témák