- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18862 üzenetére
Igen láttam én is, és 2 cellát kapott gondolom 21700-es mind kettő!
Meg van egy fogantyú mint a új Tronsmart hangszórónál (Mitrune) Ezek egymástól másolnak/lopnak.Azért 1 Charge 6 árán lehet venni 2 Uboom L-t és még pénz is marad.
Nálunk magyarba biztos lesz 70-80E a nyító ára, és a kérdés egy Charge 6 mennyire bírja.
Nekem a 2015-ös Charge 2+ megmutatta egy drága márka termékei se tartosabbak.
Azóta is papírnehezék a Charge 2+ töltö elektronika hibás, akkut ki vettem ilyen polc díszitő lett.Ha most Xtreme 4 helyet kéne valami inkább a Soundcore Boom 2 vagy a új Tribit Lavát venném. De a Motion Boom se rossz 55 Euroért ha még akciós!
Néztem JBL Charge 6 itthon 80E forint árukeresőn, még nagyon új de ez kemény.
A 112E dolláros Uboom X kb ennek a fele volt, 1 Charge 6 áron 2 Early Bird Uboom X kijönne.
De egy Uboom X 120USD+2X akciós Uboom L sztereó kedvéért és lett 3 hangszóród 1 árán. Csak a Earfunnal nem tudsz menőzni, nincs rajta a JÉBÉEL MÁRKA Jel.
Mikor volt A Charge 2 kérdezte mindenki eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest