- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16858 üzenetére
Nekem must have érzés motion boom plushoz képest jött. Ha tud attól picit többet, jobban is néz ki, én örülök.
Amikor MBP t vettem, akkor előtte volt egy motion boom (az ment is el, mert amit tudott extra mélyet, azt már 60% körül el is bukta), de akkor egy tronsmart bang-et váltott (az meg a DOSS soundbox xl-t amúgy).
Na de amikor MBP t vettem az volt 50k, akkor még stormbox az 80-90e volt. Annyival nem tudott többet. Ez olyan, hogy jbl ek jobbak voltak, de 2x áron. Ár érték arányban annyit nekem nem ért a kis plusz.Most ér-e ennyit? Lehet amúgy nem, de most kicsit költök magamra, mostanság úgyis agyaltam ezen. Sokszor ha veszek magamnak valamit akkor lelkiismeretem furdalásom van és ezen dolgozni akarok. Mert amúgy belefér, kurva sokat tettem azért az elmúlt 10 évben, hogy ide jussak, most meg valami miatt még bánt is ha élek vele. Szóval ez ilyen kúra szerű is nekem
De ezzel az uboom X el belém vertétek az ideget. Ha lesz átlag halandó által is elérhető teszt, szóljatok
Szerk: ja meg a kis gagyi motion 100 ajcsi amivel engem nettora behúztal ankerék, úgyis akartam felségemnek valami kis apróságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest