Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Czimby #15939 üzenetére
Ez a Motion+ jó BT-s hangszóró? Most hogy ránéztem, adott egy kódot amit el is fogadott a fizetési oldalon, és így elvileg €80-ért megvehetném. Plusz a szállítási díj, ami nem tudom mennyi lenne.
Sok összehasonlítási alapom nincs, ma hallgattam meg egy flip 6-ot, aminek a hangzása eléggé tetszett a zenéimmel, csak 47e-es ár kissé elgondolkodtatott. Szeretem a mélyeket hallani - de persze legyen normális magas is - és amit ennél a flip 6-nál hallottam az eléggé tetszett. Valamint van egy Soundcore Life P2i agybadugósom, annak a hangzása is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Steelseries Arctis nova 4 Wireless
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini M2 Pro / 16GB RAM / 512GB SSD / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest