Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szerencsés a kérdés, hogy mennyire bírják ezek a dobálást. Mert mi van ha nekem ilyesmi van
és azt írom neked, hogy dobálhatod nyugodtan, egy bluetooth hangszóró mindent kibír.
Valójában inkább szerencse kérdése melyik mit bír. A Denon Envaya 250 közepes feletti hangerőnél hajlamos "elmászni" ha sima felületen van (pl.üvegasztal). Én nem vagyok rá kíváncsi kibírna egy leesést. Inkább vigyázok rá. A bluetooth hangszórók általában nem ütlésállóságra vannak kitalálva, de léteznek olyan tipusok amiket direkt olyan helyzetre terveztek, pl. melós környezetbe, ahol ki kell bírniuk ezt-azt.
Nagyobb szerszámgépgyártóknak vannak ilyen típusaik, pl. Makita, DeWalt, CAT stb. -
Semmilyen elektronika sem szereti a dobálást,hogy lesz-e valami baja tőle az az esés mikéntjétől függ,szerencse kérdése.Ez pont olyan mint a telefonok esése.Van aminek magasabbról sem lesz semmi baja sokadik esésre sem,van amelyik meg éppen csak 1x koppan és betörik a kijelző.
Persze azért ezek a hangszórók annyira nem érzékeny szerkezetek.
Mondjuk nekem még 1x sem esett le sehonnan egyik hangszóróm sem,így szerencsére saját tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest