- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napkollektor - csak úgy
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13911 üzenetére
Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.
Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.
Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.
Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség.
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.
Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.De ez csak egy állom
De nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.
Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda.
Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobilinternet
- Battlefield 6
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 2 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 9 + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest