- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13782 üzenetére
" ... nem tudok elmenni a JBL 3x-os ára mellett szó nélkül ... "
Én, se. Más kérdés, hogy ha annyira kellene egy hangos, és b@**ó mélyekkel operáló hangszóró, akkor azt hiszem én is JBL-t vennék."Oluv Tribites videóját nem láttad? Nagyon szépen szól szerintem az a Blast."
... de, épp most. Bűn ronda ez a Tribit, de jó (ilyennek kellene a Boom Plus-nak lennie). Sajnos most hirtelen nem találtam igazán jó minőségű összehasonlító videót, de szerintem nagyon közel lehet a BoomBox-hoz (legalábbis közelebb, mint az Anker). Sajnos az Anker a nagy hangerőn kívül mást nem tud felmutatni.
Ezt épp Oluv videója alatt olvastam: "The Motion Boom Plus currently fails when used in the direct sun on a hot day due to the rubber on the passive radiators getting stiff. It's insane."
... szóval konstrukciós gondok is vannak a hangszóróval, ahogy korábban is írtam.
Egyébként érdemes a hangszórókat is összehasonlítani: Boom Plus vs. Stormbox Blast. Előbbiben elég kis vérszegény mágnesek vannak, míg a Stormbox Blast-ban sokkal durvábbak. Ez azért sok mindenre magyarázatot ad...ui: Értem a Volvo-s hasonlatot, de ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy Volvo-t vegyek, meg fogom tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest