- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Lami66 #13672 üzenetére
Köszi
Nem vitaindítónak szántam én sem, de úgy tűnik hogy csak olyan szól hozzá a dolgokhoz aki ezen tipusokkal rendelkezik.
Cyborg által említett youtube teszterek szintén elég sok terméket teszteltek ezeken kívül, és nem kizárólag ezeket dícsérik (ha már a szavahihetőségük miatt fel lettek hozva)
Elfogultság dolgot is csak amiatt mertem említeni, mert a teszt alapján is ki jött hogy ez a Boom+ nem lett telitalálat, mégis elhangzott hogy nincs jobb vétel ezen az áron. -
Cyborg
őstag
válasz
Lami66 #13672 üzenetére
Persze, mert, ha mindenki azt írná, hogy csak a vifa, vagy minirig3 2.1 verzióban, akkor senki nem kérdezne, mert itt elfogultak lennénk a drága cuccok mellett.
Egy ideig ácsingóztam a Marshall stockwell 2-re is, vagy audio pro c3-ra, de annyit se áldoztam volna rá, és szerintem aki ide látogat, az javarészt a jót akarja olcsón, aki mégsem, az bemegy a boltba, meghallgatja,ami ott van, és vesz 3-400 ezerért valamit....lehet, hogy kicsit sarkos lett a véleményem, de talán a lényeg átmegy. Amiket itt ajánlanak a srácok, javarészt 2-3x drágább termékek hangját adják, vagy jobbat, akkor miért ajánlanának mást.
...meg mivel mindennek a Sony/JBL a mércéje, őket kell legyőzni, és a soundcore nagyon ráérzett erre, és rálépett a tyúkszemükre.
...Az autós topikban meg városi használatra 3milláig mindenki priust fog ajánlani, mert megbízható közlekedő edény🙂 ...de minden ársávnak, és felhasználásnak megvannak az ajánlott autói, és mindig ugyanazok a típusok kerülnek elő rendre 🙂
...ez ilyen, ami jó, azt ajánlani fogják 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged