Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Köszi
Nem vitaindítónak szántam én sem, de úgy tűnik hogy csak olyan szól hozzá a dolgokhoz aki ezen tipusokkal rendelkezik.
Cyborg által említett youtube teszterek szintén elég sok terméket teszteltek ezeken kívül, és nem kizárólag ezeket dícsérik (ha már a szavahihetőségük miatt fel lettek hozva)
Elfogultság dolgot is csak amiatt mertem említeni, mert a teszt alapján is ki jött hogy ez a Boom+ nem lett telitalálat, mégis elhangzott hogy nincs jobb vétel ezen az áron. -
Cyborg
őstag
válasz
Lami66
üzenetére
Persze, mert, ha mindenki azt írná, hogy csak a vifa, vagy minirig3 2.1 verzióban, akkor senki nem kérdezne, mert itt elfogultak lennénk a drága cuccok mellett.
Egy ideig ácsingóztam a Marshall stockwell 2-re is, vagy audio pro c3-ra, de annyit se áldoztam volna rá, és szerintem aki ide látogat, az javarészt a jót akarja olcsón, aki mégsem, az bemegy a boltba, meghallgatja,ami ott van, és vesz 3-400 ezerért valamit....lehet, hogy kicsit sarkos lett a véleményem, de talán a lényeg átmegy. Amiket itt ajánlanak a srácok, javarészt 2-3x drágább termékek hangját adják, vagy jobbat, akkor miért ajánlanának mást.
...meg mivel mindennek a Sony/JBL a mércéje, őket kell legyőzni, és a soundcore nagyon ráérzett erre, és rálépett a tyúkszemükre.
...Az autós topikban meg városi használatra 3milláig mindenki priust fog ajánlani, mert megbízható közlekedő edény🙂 ...de minden ársávnak, és felhasználásnak megvannak az ajánlott autói, és mindig ugyanazok a típusok kerülnek elő rendre 🙂
...ez ilyen, ami jó, azt ajánlani fogják 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi