Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hundai

aktív tag

válasz Doky1988 #13538 üzenetére

Szia!

Én lassan 3 hónapja vásároltam az xtreme 3-at.
    Tronsmart t6 plus ue még a mai napig használom beltéren, de kültéren kevésnek bizonyult. Szerettem volna helyette egy hangosabb ugyanakkor minőségibb hangzással bíró hangszórót amit munka közben hallgatok.60ezres árkategóriában keresgeptem először, de ahogy a teszteket néztem egy charge 5 nem lett volna nagy ugrás. Találtam egy [Anker] hangszórót is, de nekem valahogy nem jön ki a matek. 5v 2a felvételből hogy jön ki 50w. Az usb nem tud pd szabványt.. ekkor meguntam a nagy kutatást, bementem egy mm-ba és megvettem az xtreme 3at.

Anyaghasználatban remek. Van rendes vállpánt illetve hálózati töltő, mondjuk ezeket még nem hasznaltam. (Azt hiszem hogy 60w az adaptere). Hangja is elég jó szamomra, bar én a szoftverében vettem le 1 egységet a magasakból, bántotta a fülem. Kültéren használom fél, 3/4 hangerő között, de itt már elég hangos. 12órát tuti kibír 3/4 hangerővel, de ha lemerülne, pd szabvanyú power bankkal ezt is lehet tölteni.
    Ha anyagi körülmények megengedhetik, nyugodtan vedd meg. Először húztam a számat, hogy ennyit kiadjak érte, de utólag nem bántam meg, sőt!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés