Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
"- PowerAmp-et használok, amivel minden hangszóróból ki lehet hozni a legjobbat"
+1 ...még egy Tronsmartból is
Nálam a T6 Plus Upgraded Editionnál is csodát művelt, az egyik haverom (sima T6 Plus tulaj) is csak néz, hogy ez meg, hogy...Más: apropó Tronsmart, tudom, hogy itt eretnekségnek számít a megemlítése,
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet 
Gondoltam, hogy jobb lesz az élmény, no de, hogy ennyivel....
Annyi hátránya van "csak" ennek a TWS funkciónak, hogy mivel a telóhoz "csak" az egyik hangszóró csatlakozik, ezért "csak" annak látom az akksi fogyasztását , a másikét nem..
Mondjuk ha egyformán vannak feltöltve akkor azért ki lehet matekozni -
válasz
Kapanyél
üzenetére
Azt hiszem te nagyon jól megfogtad a Vifa lényegét. Jó minőségű zene (ami nem egyenlő a kedvenc bandám legvadítób számával), jó minőségű lejátszóval kihozza az előnyeit. De az előnyeit az érzi és értékeli, aki odafigyel a zenében levő részletekre is. Ez nem partyhangszóró ami hangulatot csinál. Hallot már valaki olyat egy bulin, hogy valaki felkiált "aztakurva de szuper ez a hangszóró, ebben a számban még sose hallottam, hogy a bal hátsó vokalista triangulumozik is". Ja, mondjuk ehhez olyan hangszeres zene is szükséges, amiben vannak részletek. Mert ahol a dj egyedül tekergeti a potmétereket [link] ott buli van, de részletek nincsenek. Aminek pont ellentéte pl egy nagyszinpados koncert [link] ahol minimum heten zenélnek, és még a vokalisták kezében is ütőshangszerek vannak. Na az a zene tele van részletekkel. És akiket ezek a részletek nem érdekelnek, akinek mindegy, hogy milyen hangzása van egy akkusztikus gitárnak, annak a Vifa sose lesz jó hangszóró.
iRiver
+1 a Denonra
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Projektor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MCDODO T03 fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet