- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Figyelj,biztos igazad van,de egy 160ezres cuccot ne kelljen már "hackelgetni",de hogy objektív legyen megnézem appal is,ezen nem múlik.
Bár fenntartom,hogy egy negyedáras termék majdnem tudja ezt "hackelés" nélkül,és nem korrekt,egyéb iránt hogy azt nem lehet állítgatni.Szerk: feltettem az appot,bekapcsoltam a kiemelést,jobb lett,valóban.de még mindig nem fogom a hajam,hogy hubazmeg...
The Killers-Be Still című zenében elég nagy mély van...a saját eq-m nélkül 70%tól torzít,eq bekapcsolva 50%tól torzítás hallható a mély tartományban.
Az ízlés szubjektív,meg a hallás is,és szobadísznek is elmegy az Oslo annyira szép de hogy reálisan kb 80-90 között lenne az ára,de nem tud annyival többet hogy maradjon.
Mégegyszer elmondom,nagy hifim van itthon,szóval szobában be se lenne kapcsolva,kint meg sajnálnám ütni verni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Dark Souls sorozat
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest