- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
johnny82 #12607 üzenetére
BT vevőt bármikor tudsz venni, a profi PA technikán van vonalszintű bemenet.
Nekem van pár ilyen 15"-ös aktív topom, de buliba inkább 8-10"-os méretben venném, és abból kettőt (stereo azért csak jobb). Egy ilyen 15"-ös hangfal 75cm magas, nehéz hurcolni (mármint egytől tele van egy kisebb csomagtartó). Persze hatalmasat szól, és ebben a méretben már nem is kell feltétlenül egy sub alá. Később úgy is veszel…
Nagy előnyük még, hogy a szimmetrikus bemenetek miatt egy DJ keverőt is rá tudsz kötni.
Csak hogy el tudd helyezni: egy darab ilyen KL15 hangja képes lemosni 6-8 Partyboxot… Nézd meg, mekkora ezekből a 8"-as méret!Támogatom amúgy a megalomániát
, 2 db ilyen és két 18-as sub melléjük egy 150 fős szabadtéri bulit is elvisz. Én hónapokig kerestem olyan kültéri helyet, ahol kipróbálhattam.
Minden másra elég 2 Boombox. -
válasz
johnny82 #12607 üzenetére
BT-t panaszolják?Pontosan mik a panaszok?
Lehet a hatótáv miatt,de azon meg senki se csodálkozzon,nem arra van hogy te a kert túlfeléből zsebre tett telóval told rá a Spotify-t,hatótávon belül meg nem hiszem hogy gond lenne a stabilitással és a hangminőséggel.
Ha mégsem az igazi,akkor inkább vennék egy normálisabb bt vevőt és azt dugnám rá a hangfalra.
Én nagyon EV párti vagyok,szóval nem nagyon tudnék ebben az árban jobbat ajánlani.Még árban feljebb se szokott jobb BT lenni ezekben,ha mégis akkor az árcédulán sem ilyen ár szerepel.
Én inkább vennék hozzá valami aptX-es bt vevőt 10-20k közötti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest