Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
BT vevőt bármikor tudsz venni, a profi PA technikán van vonalszintű bemenet.

Nekem van pár ilyen 15"-ös aktív topom, de buliba inkább 8-10"-os méretben venném, és abból kettőt (stereo azért csak jobb). Egy ilyen 15"-ös hangfal 75cm magas, nehéz hurcolni (mármint egytől tele van egy kisebb csomagtartó). Persze hatalmasat szól, és ebben a méretben már nem is kell feltétlenül egy sub alá. Később úgy is veszel…
Nagy előnyük még, hogy a szimmetrikus bemenetek miatt egy DJ keverőt is rá tudsz kötni.
Csak hogy el tudd helyezni: egy darab ilyen KL15 hangja képes lemosni 6-8 Partyboxot… Nézd meg, mekkora ezekből a 8"-as méret!Támogatom amúgy a megalomániát
, 2 db ilyen és két 18-as sub melléjük egy 150 fős szabadtéri bulit is elvisz. Én hónapokig kerestem olyan kültéri helyet, ahol kipróbálhattam.
Minden másra elég 2 Boombox. -
válasz
johnny82
üzenetére
BT-t panaszolják?Pontosan mik a panaszok?
Lehet a hatótáv miatt,de azon meg senki se csodálkozzon,nem arra van hogy te a kert túlfeléből zsebre tett telóval told rá a Spotify-t,hatótávon belül meg nem hiszem hogy gond lenne a stabilitással és a hangminőséggel.
Ha mégsem az igazi,akkor inkább vennék egy normálisabb bt vevőt és azt dugnám rá a hangfalra.
Én nagyon EV párti vagyok,szóval nem nagyon tudnék ebben az árban jobbat ajánlani.Még árban feljebb se szokott jobb BT lenni ezekben,ha mégis akkor az árcédulán sem ilyen ár szerepel.
Én inkább vennék hozzá valami aptX-es bt vevőt 10-20k közötti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Asus Zenbook 13 laptop
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 2 db ilyen és két 18-as sub melléjük egy 150 fős szabadtéri bulit is elvisz. Én hónapokig kerestem olyan kültéri helyet, ahol kipróbálhattam.