Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tudom, erről írtam fentebb, erre szintén rákérdeztem az Ankernél. Egyébként a lengyel raktáras kerdésemet totál félreértették, azt valaszolták, h az Amazon.de-t javasolják, ill. közvetlenül Lengyelországban nem értékesítenek termékeket, de vannak kiskereskedőik, keressek rá...
Vicc. 
Szóval egy kicsit bővebben kifejtettem nekik, hogy egyrészt az Alin (nem) kiválasztható lengyel raktárra gondoltam, másrészt az Amazonon sem a Plus, sem a Boom nem elérhető, ahogy a Soundcore eu oldalról sem, szóval vmi ellátási/logisztikai gondjaik lehetnek Európában, és hogy ez a szitu meddig tart?
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicc.